Anvendelsesmuligheder

Hvordan gavner decentral ventilation både private virksomheder og offentlige organisationer?
Uddannelsesinstitutioner, idrætshaller, produktionshaller og distributionscentre. 

Fælles for dem alle er, at de typisk har problemer med et udfordret indeklima og høje energiregninger. En NORDICCO® HVLS ventilator er den mest budget- og klimavenlige løsning, som sikrer effektiv luftcirkulation, et bedre indeklima, et lavere energiforbrug og eliminerer luftbårne patogener, herunder bakterier og virus. 

Læs mere om vores Northern Light® og Northern Air® HVLS ventilatorer og deres funktion som decentral ventilation.

UDDANNELSESINSTITUTIONER

De udfordringer, der er forbundet med at sikre det bedst mulige indeklima, herunder køling og opvarmning af større lokaler, er forskellige. Og herudover er de typisk afhængige af årstiderne. Fordi vores NORDICCO® loftventilatorer flytter tung og stillestående luft, er de således med til at forbedre indeklimaet, øge indlæringsevnen og fjerne luftbårne vira.

Campus Vejle
DHL Kastrup Lufthavn

PRODUKTION & DISTRIBUTION

Løs dine ventilationsbehov med et klimavenligt alternativ. På varme dage sikrer decentral ventilation en markant lavere temperaturoplevelse, som forbedrer indeklimaoplevelsen og produktiviteten. I de kolde måneder udligner NORDICCO® HVLS ventilatorerne fugt- og temperaturforskelle på tværs af faciliteterne. Dette resulterer i et lavere energiforbrug, en større komfort i opholdszonen, samt en mulig reduktion i fravær som følge af virussygdomme.

DECENTRAL VENTILATION I IDRÆTSHALLER

Idrætshaller er udfordret på indeklima året rundt – og særligt på energiforbruget i de kolde måneder.

Om vinteren flytter decentral ventilation varmen under loftet ned i opholdszonen, så indblæsningstemperaturen og varmeanlæggets driftstimer reduceres markant. På varme dage skaber NORDICCO® loftventilatorer en let brise på tværs af hallen, hvilket skaber en komfortkølende oplevelse hos brugerne. Resultatet er store varmebesparelser, lavere CO2 udledning og et bedre indeklima året rundt.

Som bruger af hallerne er man også udsat for smittefare fra dråbebårnevira, men med vores Northern Light® HVLS ventilator med integreret UVC system elimineres luftbårne vira, så hallens brugere kan føle sig trygge.

Loft vifter installeret i Hedensted Centrets store hal
Nordicco HVLS Ventilatorer Gamerroom Campus Vejle Kontormiljø

DECENTRAL VENTILATION I KONTORMILJØER

Glade medarbejdere er god forretning. At arbejde i et kontormiljø med utilstrækkelig ventilation resulterer ofte i trætte og døsige medarbejdere. Det vil sige, at decentral ventilation optimerer dit kontors luftcirkulation, eliminerer lommer med tung og stillestående luft, så du opnår et bedre indeklima året rundt. 

Se hvordan flere kommuner har sparet 30% på varmeforbruget
Nordicco cases om Energibesparelser i Danske Kommuner