Nordicco HVLS Ventilator Bjergby Hallen

ANVENDELSESOMRÅDER

Uddannelsesinstitutioner, idrætshaller, produktionshaller og distributionscentre. Fælles for dem alle er, at de typisk har problemer med et udfordret indeklima og høje energiregninger.

En NORDICCO® HVLS ventilator fungerer som decentral ventilation og er den mest budget- og klimavenlige løsning, som sikrer en effektiv luftcirkulation, et bedre indeklima, et lavere energiforbrug og eliminerer luftbåren smitte.

Læs mere om vores Northern Light® og Northern Air® HVLS ventilatorer.

”I Hedensted Centret er vi, som i resten af Hedensted kommune, meget fokuseret på at reducere vores CO2 aftryk og støtte omstillingen til en bæredygtig økonomi. Vi arbejder bl.a. med FN’s verdensmål, og en af måderne vi kan gøre en forskel på, er ved at fokusere på bæredygtig energi.”

Peter Nielsen

Centerchef, Hedensted Centret

”Jeg havde ikke regnet med, at den (loftventilatoren) kunne gøre det, som den gør. Den kører ved en ganske lav hastighed, men alligevel så flytter den rigtig meget luft rundt.”

Henrik Lillelund

Partner/Produktchef, Lintex A/S

”Helt konkret i forhold til installationen, havde vi en udfordring på en skole hvor en HVLS-loftventilator kunne bruges, således at varmen blev trykket ned.”

Henrik Gøthgen

Teknisk Bygherrerådgiver, Aalborg Kommune

Uddannelses-
institutioner

De udfordringer, der er forbundet med at sikre det bedst muligt indeklima, herunder køling og opvarmning af uddannelsesinstitutioner er forskellige. Og typisk er de også afhængige af årstiderne. De lydløse NORDICCO® HVLS ventilatorer skaber cirkulation, flytter tung og stillestående luft og de er således med til at øge indlæringsevnen og fjerne luftbårne vira.

Nordicco case Campus Vejle Uddannelsesinstitutioner
Nordicco HVLS Ventilatorer DHL Produktion & distribution

Produktion & Distribution

Løs dine ventilationsbehov med et klimavenligt alternativ. På varme dage kan NORDICCO® ventilatorer sikre en markant lavere temperaturoplevelse, som forbedrer indeklimaoplevelsen og sikrer produktiviteten. I de kolde måneder sikrer NORDICCO® HVLS ventilatorerne termisk udligning på tværs af faciliteterne, som betyder lavere energiforbrug og større komfort i opholdszonen, samt reducerer sandsynligheden for fravær som følge af virussygdomme.

Idrætshaller

Idrætshaller er udfordret på indeklima året rundt – og særligt på energiforbruget i de kolde måneder. Om vinteren flytter NORDICCO® ventilatorerne varmen under loftet ned i opholdszonen. Dette har den effekt, at indblæsningstemperatur og varmeanlæggets driftstimer kan reduceres markant. På varme dage skaber NORDICCO® ventilatoren en let brise på tværs af hallen, som skaber en komfortkølende oplevelse hos brugerne. Resultatet er store varmebesparelser, lavere CO2 udledning og et bedre indeklima året rundt. Som bruger af hallerne er man også udsat for smittefare fra dråbebårnevira, NORDICCO Northern Light® ventilatoren med integreret UVC system eliminerer luftbårne vira og sikrer brugerne af hallen.

Nordicco HVLS Ventilatorer Hedensted Centret Anvendelsesområder
Nordicco HVLS Ventilatorer Gamerroom Campus Vejle Kontormiljø

Kontormiljøer

Glade medarbejdere er god forretning. At arbejde i et kontormiljø med utilstrækkelig ventilation resulterer ofte i trætte og døsige medarbejdere. NORDICCO® ventilatorer hjælper til at optimere din luftcirkulation, eliminere lommer med tung og stillestående luft, og sikrer et bedre indeklima året rundt.