ANVENDELSESOMRÅDER

Uddannelsesinstitutioner, idrætshaller, produktionshaller og distributionscentre. 

Fælles for dem alle er, at de typisk har problemer med et udfordret indeklima og høje energiregninger.

En NORDICCO® HVLS ventilator fungerer som decentral ventilation og er den mest budget- og klimavenlige løsning, som sikrer effektiv luftcirkulation, et bedre indeklima, et et lavere energiforbrug og eliminerer luftbåret smittet   

Læs mere om vores Northern Light® og Northern Air® HVLS ventilatorer.

UDDANNELSESINSTITUTIONER

De udfordringer, der er forbundet med at sikre det bedst muligt indeklima, herunder køling og opvarmning af uddannelsesinstitutioner, er forskellige. Og typisk er de også afhængige af årstiderne. De lydløse NORDICCO® HVLS ventilatorer skaber cirkulation, flytter tung og stillestående luft og er således med til at øge indlæringsevnen og fjerne luftbårne vira.

Campus Vejle
DHL Kastrup Lufthavn

PRODUKTION & DISTRIBUTION

Løs dine ventilationsbehov med et klimavenligt alternativ. På varme dage kan NORDICCO® ventilatorer sikre en markant lavere temperaturoplevelse, som forbedrer indeklimaoplevelsen og sikrer produktiviteten. I de kolde måneder sikrer NORDICCO® HVLS ventilatorerne termisk udligning på tværs af faciliteterne, som betyder lavere energiforbrug og større komfort i opholdszonen, samt muligt reduktion i fravær som følge af virussygdomme.

IDRÆTSHALLER

Idrætshaller er udfordret på indeklima året rundt – og særligt på energiforbruget i de kolde måneder.

Om vinteren flytter NORDICCO® ventilatorerne varmen under loftet ned i opholdszonen. Dette har den effekt, at indblæsningstemperatur og varmeanlæggets driftstimer kan reduceres markant. På varme dage skaber NORDICCO® ventilatoren en let brise på tværs af hallen, som skaber en komfortkølende oplevelse hos brugerne. Resultatet er store varmebesparelser, lavere CO2 udledning og et bedre indeklima året rundt.

Som bruger af hallerne er man også udsat for smittefare fra dråbebårnevira, NORDICCO® Northern Light ventilatoren med integreret UVC system eliminerer luftbårne vira og sikrer brugerne af hallen.

Hedensted Centret - Energibesparelser - stor hal - varmebesparelser om vinteren
Nordicco HVLS Ventilatorer Gamerroom Campus Vejle Kontormiljø

KONTORMILJØER

Glade medarbejdere er god forretning. At arbejde i et kontormiljø med utilstrækkelig ventilation resulterer ofte i trætte og døsige medarbejdere. NORDICCO® ventilatorer hjælper til at optimere din luftcirkulation, eliminere lommer med tung og stillestående luft og sikrer et bedre indeklima året rundt.