SÅDAN SKABER EN LOFTVENTILATOR VÆRDI FOR DIG

Hos Nordicco A/S vil vi gerne bidrage til at accelerere omstillingen til et mere bæredygtigt samfund. Derfor udvikler, designer og producerer vi klimavenlige  loftventilatorer, så vi kan hjælpe private virksomheder og offentlige organisationer med at forbedre indeklimaet, sænke energiforbruget og CO2-udledningen og yderligere eliminere luftbårne bakterier og vira.  

Læs om vores kunder oplevelser herunder.

Northern Air®

Vores Northern Air® loftventilator er den mest budget- og klimavenlige løsning. Løsningen skaber en langsom og lydløs luftcirkulation, som effektivt udligner fugt- og temperaturforskelle mellem gulv og loft, hvilket skaber et bedre indeklima for dig, dine medarbejdere og kunder.

Northern Light®

Vores Northern Light® HVLS loftventilator er det mest effektive system til desinficering og distribution af rent luft*. Ventilatoren skaber også en klimavenlig værdi men eliminerer yderligere luftbårne vira og bakterier ved hjælp af de integrerede UVC lamper. Da  UVC-lamperne lyser opad, kan systemet desinficere luften, mens mennesker opholder sig i rummet. 

*Ifølge en testrapport fra Teknologisk Institut.

 

Alt i alt kan vores loftventilator skabe værdi for dig, dine medarbejdere og kunder i forhold til energibesparelser, CO2-reduktioner, et godt indeklima og ren luft. 

 

Se hvordan flere kommuner har sparet 30% på varmeforbruget
Nordicco cases idrætshaller