EN VENTILATOR HAR STØRRE VÆRDI END DU TROR

Energiforbrug i bygninger udgør næsten 40% af det samlede energiforbrug i Danmark. Energien går primært til opvarmning, ventilation og belysning. Derfor har energirenovering af bygninger stor betydning, når det gælder reduktion af CO2-udledningen. Hos Nordicco A/S ønsker vi at bidrage med energieffektive løsninger, der kan være med til at accelerere omstillingen til et mere bæredygtigt samfund – men uden at gå på kompromis med indeklima og komfort. 

Størstedelen af danske kommuner og en lang række private virksomheder samarbejder allerede med os om at sænke energiforbruget i deres større bygninger. Det sker typisk som led i energibesparelsesprojekter eller indeklimaprojekter. 

Ideen bag denne samling cases er at dele ud af gode erfaringer. De udvalgte cases har forskelligt fokus og forskellige baggrunde for igangsættelse. Ens for alle nedenstående kundecases er dog et ønske fra start af om at sænke energiforbruget eller forbedre indeklimaet.

Alle case-løsninger er baseret på større eller mindre HVLS ventilatorer, der kan skabe markante varmebesparelser og en ‘her-og-nu’ effekt, som i mange tilfælde er et stort ønske. Brugen af HVLS ventilatorer kan beskrives som lavthængende frugter inden for energibesparelser. Det kræver ikke de store ressourcer at nå dem. Og i sidste ende, så smager de – altså besparelserne – jo alle sammen ens!

Dyk ned i de forskellige kundehistorier herunder og tag fat i os hvis du vil høre mere.

Northern Air®

Vores Northern Air® loftventilator er den mest budget- og klimavenlige løsning. Løsningen skaber en langsom og lydløs luftcirkulation, som effektivt udligner fugt- og temperaturforskelle mellem gulv og loft, hvilket skaber et bedre indeklima for dig, dine medarbejdere og kunder.

Northern Light®

Vores Northern Light® HVLS loftventilator er det mest effektive system til desinficering og distribution af rent luft*. Ventilatoren skaber også en klimavenlig værdi men eliminerer yderligere luftbårne vira og bakterier ved hjælp af de integrerede UVC lamper. Da  UVC-lamperne lyser opad, kan systemet desinficere luften, mens mennesker opholder sig i rummet. 

*Ifølge en testrapport fra Teknologisk Institut.

 

Alt i alt kan vores loftventilator skabe værdi for dig, dine medarbejdere og kunder i forhold til energibesparelser, CO2-reduktioner, et godt indeklima og ren luft. 

 

Se hvordan flere kommuner har sparet 30% på varmeforbruget
Nordicco cases om Energibesparelser i Danske Kommuner