NORTHERN AIR® HVLS VENTILATOr

KLIMAVENLIG KOMFORT

Bedre indeklima, lavere energiforbrug og mindre CO2-udledning. En Northern Air® HVLS ventilator leverer dokumenterede forbedringer pakket ind i elegant skandinavisk design.

SÅDAN VIRKER NORTHERN AIR®

Northern Air® HVLS ventilatorer skaber en langsom og lydløs luftcirkulation, der effektivt udligner fugt- og temperaturforskelle mellem gulv og loft.

VINTER – VARME OG ENERGIBESPARELSER

I de kolde måneder flytter Northern Air® HVLS ventilatoren langsomt den varme luft, der samler sig under loftet, ned i opholdszonen. Dette giver ikke alene en øget komfort, men sikrer termisk udligning på tværs af lokalet. Herved bliver det muligt at anvende en lavere indblæsningstemperaturer som medfører et lavere energiforbrug og mindre CO2 udledning.

Nordicco flow vinter
Nordicco flow sommer

SOMMER – KOMFORT OG KØLING

På varme dage kan temperaturoplevelsen reduceres markant, fordi HVLS-loftventilatoren skaber en kølende brise, også kendt som “chill-faktor”. Ligeledes fjerner loftsventilatoren lommer med stillestående og tung luft og skaber således et generelt bedre indeklima på varme dage.

Er der allerede installeret mekanisk ventilation (f.eks. aircondition), medfører installation af NORDICCO® systemer, at presset på andre ventilationssystemer bliver reduceret, hvilket sikrer energibesparelser.

Kulturværftet Helsingør Kommune Ceiling fan - loftventilator - loft ventilator - decken ventilatoren - from NORDICCO

UDVIKLET OG PRODUCERET I DANMARK

DANSK DESIGN

Vi udvikler og producerer alle vores NORDICCO® HVLS-ventilatorer i Danmark. De er designet og tilpasset den Nordeuropæiske forbrugers krav til design, kvalitet og effektivitet.

Vi bruger danske leverandører, hvor muligt, for at sikre materialer med den laveste mulige klimabelastning.