NORTHERN AIR® HVLS VENTILATOR

KLIMAVENLIG KOMFORT

Bedre indeklima, lavere energiforbrug og mindre CO2-udledning. En Northern Air®HVLS ventilator leverer dokumenterede forbedringer pakket ind i elegant skandinavisk design.

Sådan virker Northern Air®

Northern Air® HVLS-ventilatorer skaber en langsom og lydløs luftcirkulation, der effektivt udligner fugt- og temperaturforskelle mellem gulv og loft.

Nordicco HVLS Ventilatorer Billund Lufthavn

”Alt fungerede fra det øjeblik ventilatorerne var hængt op og det gode er, at de store loftventilatorer næsten ikke bruger noget strøm. Jeg vil vove den påstand, at Nordiccos loftventilatorer er et fantastisk produkt, og måske er de den bedste investering, vi har gjort til dato i kommunen.

Da vi først fik øjnene op for hvor effektive, de store loftventilatorer er, så er det gået stærkt, og jeg er glad for, at vi nu næsten har fået dem hængt op i alle vores større haller. Der er ingen tvivl om, at de store loftventilatorer er et stor hit hos os”

Henrik T. Pedersen

Teknisk servicechef, Kalundborg Kommune

VINTER – KOMFORT OG ENERGIBESPARELSER

I de kolde måneder flytter Northern Air® HVLS ventilatoren langsomt den varme luft, der samler sig under loftet, ned i opholdszonen. Dette giver ikke alene en øget komfort, men sikrer termisk udligning på tværs af lokalet. Herved bliver det muligt at anvende en lavere indblæsningstemperaturer som medfører et lavere energiforbrug og mindre CO2 udledning.

Nordicco flow vinter
Nordicco flow sommer

SOMMER – KOMFORT OG KØLING

På varme dage kan temperaturoplevelsen reduceres markant, fordi HVLS-loftventilatoren skaber en kølende brise, også kendt som “chill-faktor”. Ligeledes fjerner loftsventilatoren lommer med stillestående og tung luft og der skaber således et generelt bedre indeklima på varme dage.

Er der allerede installeret mekanisk ventilation (f.eks. aircondition), medfører installation af NORDICCO® systemer, at presset på andre ventilationssystemer bliver reduceret og der sikres således energibesparelser.

UCL12

UDVIKLET OG PRODUCERET I DANMARK

Alle NORDICCO® HVLS-ventilatorer er udviklet og produceret i Danmark, og tilpasset europæiske standarder og forventninger i forhold til ydeevne, energieffektivitet og design.

Vi anvender hvor muligt lokale leverandører og materialer med det laveste CO2 aftryk.