Northern Air® Pro HVLS loftventilatorer findes i størrelser fra 2 – 5 meter i diameter. Du kan enten vælge imellem vores standard farver (alu og hvid) eller en specialfarve efter eget ønske. Se eksempler på forskellige anvendelsesmuligheder i vores cases her.

Vi har også en produktlinje bestående af kæmpe HVLS ventilatorer med endnu større diameter (helt op til 7 meter). Ligesom vi har mindre en loftventilator, kendt som MINI. Herunder ses en oversigt over anvendelsesmuligheder, men bemærk at systemet kan bruges stort set overalt, dette er blot eksempler. 

Ved større dækningsareal kan det være nødvendigt at placere flere ventilatorer for at opnå den ønskede effekt. Kontakt os endelig, hvis du har konkrete spørgsmål eller blot vil vide mere.

Fan størrelse Dækningsareal Anvendelses-eksempler Vægt
2 meter 250 m2 Kontorer 30 kg
3 meter 600 m2 Foyerer 36 kg
4 meter 800 m2 Lager / Distribution 42 kg
5 meter 1000 m2 Sportshaller 48 kg

Northern Air® Pro

HVLS ventilator til store rum

Northern Air® Pro er en stor HVLS ventilator. Det er vores produktlinje af større loftventilatorer, som netop kendes under navnet HVLS ventilator. HVLS står for High Volume – Low Speed. Som navnet antyder, så flytter denne type loftventilator enorme mængder luft, stille og roligt og helt lydløst. På den måde kan temperaturforskelle mellem gulv og loft effektivt udlignes. Et fænomen som også kaldes temperaturudligning eller ‘termisk opblanding af luftlag’.

En Northern Air® Pro HVLS loftventilator kan på den måde sikre energibesparelser, CO2 reduktioner og bedre indeklima. Alt sammen pakket ind i elegant skandinavisk design. HVLS ventilatorerne kan enten bruges som enkeltstående løsning eller i samspil med eksisterende ventilationssystemer. Den er desuden testet og godkendt til boldspil i idrætshaller ifølge standarden DIN 18032-3.

Fordele ved en stor HVLS ventilator:

  • Flytter enorme mængder luft og har forward/reverse funktion
  • Ideelt til lokaler på over 100 m2 og lofthøjde >3,5 m
  • Energieffektiv & lydløs direct-drive motor
  • Plug & Play installation
  • Nem integration til Building Management Systemer (CTS)
  • Reducerer energiforbrug og CO2 udledning via temperaturudligning (mellem gulv og loft)
  • Designet og produceret i Danmark
  • Bestået ‘boldspilstest’ ifølge DIN 18032-3

Fra  DKK 39.795,- ekskl. moms

Ring til os på +45 73 70 90 83 eller udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

Air Flow og Lydniveau Data

På trods af deres betydelige airflow effekt, opererer Northern Air Pro HVLS ventilatorerne stort set lydløst. Det skyldes den avancerede motorteknologi og det særlige vingedesign, der bl.a. er designet til at minimere støjgener. Dette gør disse loftventilatorerne velegnede til miljøer, hvor et lavt og behageligt lydniveau er afgørende.

Nedenfor er airflow-effektivitet og støjniveaugrafer vist for 3, 4 og 5 meter systemerne. De første grafer viser luftmængden ved forskellige hastigheder (RPM). Dernæst viser støjniveaugraferne decibel (dB) aflæsninger ved forskellige hastigheder (RPM). Produktlinjens performance er CFD-testet af Teknologisk Institut. 

Installationsmanual

Download Installationsmanualen for Northern Air Pro HVLS ventilatorer her. Heri finder du en lang række information om loftventilator produktlinjen og grundig vejledning i opsætning af den. 

Tekniske Specifikationer

Vil du vide mere om vores Northern Air Pro HVLS loftventilator, kan du finde de Tekniske Specifikationer for Northern Air produktlinjen her.

Brochure

Download One-Pageren for Northern Air Pro loftventilatorer her.

CAD filer

Her kan du tilgå CAD filer for Northern Air Pro HVLS systemer i størrelsen 2 – 5 meter.

Vi har samlet 2D og 3D versioner af filtypen .dwg som kan findes i denne zip mappe (NorthernAir-CADfiles_200-500)

SVG filer

Vi har også SVG filer til rådighed for alle Northern Air Pro HVLS loftventilatorer. Se links herunder. Har du behov for andre filtyper i forbindelse med et projekt, så tag endelig kontakt til os, så hjælper vi med at finde det rette materiale til dig. 

Northern Air Pro 3m, Northern Air Pro 4mNorthern Air Pro 5m

Den grønneste energi -
er den du ikke bruger

Over halvdelen af alle danske kommuner samarbejder med os i Nordicco A/S om at sænke energiforbruget i deres større bygninger. Nu kan du læse om flere af kommunernes historier og se deres energidata i denne case-samling. 

Du kan bl.a. se hvordan en række kommuner har sparet mellem 20 og 30% på deres energiforbrug blot ved installation af HVLS ventilatorer. 

Ideen bag case-samlingen er at dele ud af de gode erfaringer og eksempler. Alle case-løsninger er baseret på de store HVLS loftventilatorer, der kan skabe markante varmebesparelser og en ‘her-og-nu’ effekt som i mange tilfælde er et stort ønske.

LÆS CASE-SAMLINGEN HER

Cases

Se konkrete case-
eksempler her

Andre produkter der kunne have din interesse

Northern Air® MINI

En lille elegant hvid loftventilator med fjernbetjening – ideel til at forbedre indeklimaet i mindre lokaler. 

Northern Air® A.E.

Northern Air® Aggressive Environment er en HVLS ventilator specielt udviklet til barske miljøer.

Northern Light® Pro

Northern Light® Pro er det mest effektive system til desinficering og distribution af ren luft.

NORTHERN AIR® HVLS LOFTVENTILATOr

LOFTVENTILATOR TIL KLIMAVENLIG KOMFORT

Bedre indeklima, lavere energiforbrug og mindre CO2-udledning. En Northern Air® HVLS ventilator leverer dokumenterede indeklima forbedringer pakket ind i elegant skandinavisk design.

HVLS loftventilator - Sådan virker den

En Northern Air® HVLS ventilator skaber en langsom og lydløs luftcirkulation, der effektivt udligner fugt- og temperaturforskelle mellem gulv og loft.

Med tilhørende styringssystemer, kan du nemt styre og overvåge dit indeklima – læs mere om de brugervenlige styringssystemer her. 

Vores primære kunder har typisk store udfordringer med indeklimaet og høje energiregninger. Svaret på disse udfordringer er vores HVLS ventilator – læs cases her. 

Nordicco winter energy savings

VINTER
– VARME OG ENERGIBESPARELSER

I de kolde måneder flytter Northern Air® loftventilatoren langsomt den varme luft, der samler sig under loftet, ned i opholdszonen. Dette giver ikke alene en øget komfort, men sikrer termisk udligning på tværs af lokalet. 

Herved bliver det muligt at anvende en lavere indblæsningstemperaturer som medfører et lavere energiforbrug og mindre CO2 udledning.

Nordicco flow sommer

SOMMER
– KOMFORT OG KØLING

På varme dage kan temperaturoplevelsen reduceres markant, fordi Northern Air® HVLS ventilatoren skaber en kølende brise, også kendt som “chill-faktor”. Ligeledes fjerner loftsventilatoren lommer med stillestående og tung luft og skaber således et generelt bedre indeklima på varme dage.

Er der allerede installeret mekanisk ventilation (f.eks. aircondition), medfører installation af NORDICCO® systemer, at presset på øvrige ventilationssystemer bliver reduceret, hvilket sikrer energibesparelser. 

Kulturværftet Helsingør Kommune Ceiling fan - loftventilator - loft ventilator - decken ventilatoren - from NORDICCO

DANSK DESIGN

Vi udvikler og producerer alle vores Northern Air Pro® loftventilatorer i Danmark. De er designet og tilpasset den Nordeuropæiske forbrugers krav til design, kvalitet og effektivitet.

Vi bruger danske leverandører, hvor muligt, og gør alt det vi kan for at for at sikre materialer med den laveste mulige klimabelastning i produktionen af vores store loftventilatorer.

Se hvordan flere kommuner har sparet 30% på varmeforbruget
Nordicco cases om Energibesparelser i Danske Kommuner