OM OS - NORDICCO A/S

Nordicco A/S, tidligere Nordic Fan Company, er en familieejet virksomhed, som ønsker at bidrage aktivt til at accelerere omstillingen til et mere bæredygtigt samfund.

Nordicco A/S udvikler og producerer energiebesparende HVLS-ventilatorer – Northern Air® og Northern Light® – og styringssystemer dertil.

Vores løsninger hjælper private virksomheder og offentlige organisationer på flere fronter:

  • forbedrer indeklimaet
  • sænker energiforbruget
  • reducerer CO2-udledningen
  • eliminerer luftbårne bakterier og vira


Udvikling og produktion foregår i Danmark og der anvendes primært leverandører og materialer med mindst mulig klimabelastning.

Nordicco A/S er medlem af Dansk Industri og GEFMA, German Facility Management Association.

Medlem af Dansk Industri
Nordicco Member of GEFMA

FRA VORES HOVEDKVARTER I DANMARK SERVICERER VI HELE EUROPA

MENNESKER OG KULTUR ER VORES STØRSTE AKTIVER

For os i Nordicco (tidligere Nordic Fan Company) bygger de bedste oplevelser på dét, vi skaber sammen med andre. Folk omkring os, som vi kan dele begejstring, glæder og sejre med. Men også de uundgåelige skuffelser eller nederlag. 

Derfor tror vi på, at det er engagerede kolleger og en stærk kultur, som udgør vores virksomheds største aktiver. Kollegerne, der får ideer og løser problemer i fællesskab. Kulturen, som binder os sammen og sikrer, at vi gør det rigtige for hinanden, for virksomheden og for det omkringliggende miljø.

Det er den helt særlige kombination af disse aktiver – de rigtige folk og den underliggende kultur – der udgør vores virksomheds dna, vores konkurrencemæssige fordel og fundamentet for at drive virksomheden fremad, samtidig med at vi efterlader meningsfyldte fodspor undervejs.

MISSION

Vi ønsker at bidrage til at accelerere omstillingen til et mere bæredygtigt samfund med innovative HVLS-ventilator baserede løsninger.

Se hvordan flere kommuner har sparet 30% på varmeforbruget
Nordicco cases om Energibesparelser i Danske Kommuner