NORDICCO SWEDEN AB

Från vårt huvudkontor i Danmark, samt från våra kontor i Sverige och Norge betjänar vi hela Europa. 

Nordicco är ett familjeägt företag som vill bidra aktivt till att påskynda omställningen till ett mer hållbart samhälle.

Nordicco Sweden AB är en del av det danska företaget Nordicco A/S som utvecklar och tillverkar klimatvänliga HVLS-fläktar – Northern Air® och Northern Light® – och styrsystem.

Nordicco lösningar hjälper privata företag och offentliga organisationer på flera fronter:

  • förbättrar inomhusklimatet
  • sänker energiförbrukningen
  • minskar CO2-utsläppen
  • eliminerar luftburna bakterier och virus

 

Utveckling och produktion (av HVLS-fläktar) sker i Danmark och i första hand används leverantörer och material med minsta möjliga klimatpåverkan.

I NORDICCO BETJÄNAR VI HELA EUROPA

MÄNNISKOR OCH KULTUR ÄR VÅRA STÖRSTA TILLGÅNGAR

För oss på Nordicco baseras de bästa upplevelserna på det vi skapar tillsammans med andra. Människor runt omkring oss som vi kan dela entusiasm, glädje och seger med. Men också de oundvikliga besvikelserna eller nederlagen. Därför tror vi att det är engagerade kollegor och en stark kultur som utgör vårt företags största tillgångar. Kollegor som får idéer och löser problem tillsammans. Kulturen som binder oss samman och säkerställer att vi gör rätt för varandra, för företaget och för den omgivande miljön.

Det är den mycket speciella kombinationen av dessa tillgångar – rätt personer och den underliggande kulturen – som utgör vårt företags DNA, vår konkurrensfördel och grunden för att driva företaget framåt, samtidigt som det lämnar meningsfulla fotspår längs vägen.

MISSION

Vi vill hjälpa till att påskynda övergången till ett mer hållbart samhälle med innovativa HVLS (fan) fläktbaserade lösningar.