Northern Sky®

Ta kontroll över ditt inomhusklimat

Northern Sky® är en onlinehanteringsplattform som ger dig full överblick över fläktdrift och inomhusklimatdata.

Northern Sky illustreret som IoT baseret platform

IoT-baserad plattform

Northern Sky® -plattformen är baserad på IoT, som är en förkortning för ’internet of things’. För dig som användare ger det den stora fördelen att driften av alla dina Nordicco®-produkter är digitaliserad. Konkret innebär det att man blir oberoende av tid och plats. Du kan när som helst komma åt alla dina data och hanteringsalternativ på den webbaserade plattformen – oavsett var du befinner dig i världen.

Det är just denna struktur som gör den till det mest flexibla styralternativet och det öppnar möjligheter för dig som användare. Du får ett verktyg för att övervaka din drift och kan växla mellan att komma åt fläktar ’på plats’ eller bakom skärmen hundratals kilometer bort.

Fläktkontroll

Alla våra takfläktar (utom Mini) levereras som standard med denna onlinehanteringsplattform. Tack vare IoT-modulen kan alla fläktar styras, även om de är på väldigt olika platser. Start/stopp, hastighet, rotationsriktning. Allt är samlat på ett ställe. I Northern Sky® kan du skapa specifika driftsinställningar för varje zon i din byggnad, precis som du vill.

Fläktar kan styras manuellt eller ställas in att köras automatiskt baserat på en kalender eller ett dagligt schema. Exakt som du känner det från andra kalenderappar. Strukturen är intuitiv och dina inställningar sparas och synkroniseras helt automatiskt.

Har du Northern Light® fläktar i dina byggnader kan du självklart även styra desinfektionsljuset via Northern Sky® – och t.ex. ställ in en specifik automatisering för detta också.

Northern Sky viewed on mobile device
Northern Sky - indeklima overvågning

Inomhusklimat-data

Med Northern Sky® kan du enkelt samla in inomhusklimatdata och t.ex. använd den för att hålla ett öga på om det finns energibesparingar att göra.

Dina inomhusklimatdata presenteras visuellt och tydligt för dig. Så du kan enkelt följa de parametrar som intresserar dig mest. Detta kan t.ex. vara temperaturskillnaden mellan golv och tak och om det finns ackumulerad värme under taket som går till spillo. Du kan med andra ord snabbt kontrollera om driften är energioptimerad, genom att temperatur-utjämning har uppnåtts i en given zon. Du kan omsätta din kunskap till konkret handling genom att justera driften av dina fläktar.

Det hela sker via avancerade sensorer som också är kopplade till plattformen. Mer specifikt mäts temperatur, CO2-nivån och den relativa luftfuktigheten. Du kan se både live och historisk data, som automatiskt lagras i din Northern Sky®

Responsiv Design

Northern Sky® är designad så att du kan komma åt plattformen från både dator, surfplatta och mobil. Innehållet anpassas automatiskt till de individuella skärmstorlekarna. Därför kan du fritt välja den entré som passar dig bäst – och ändå ha tillgång till alla funktioner i en lättläst layout.

Om du kommer åt plattformen från en mobil kommer din Northern Sky® att passa måtten här. Helt som du känner det från appar i ditt dagliga liv. Kontrollalternativen har inte tagits bort från en liten skärmvy, men du behöver bara ett tryck till för att visa menyn på översta raden.

Northern Sky set på forskellige skærmstørrelser
Northern Sky giver mulighed for forbedret samarbejde i et team

Ideal för samarbete

Northern Sky® förbättrar avsevärt möjligheterna till samarbete kring byggnadsverksamheten. Ni kan vara flera i organisationen som styr och redigerar fläktdriften eller analyserar inomhusklimatdata, från en central plats. Inställningarna synkroniseras mellan dig och alla hålls därmed uppdaterade.

Fler användare kan läggas till gratis. Som administratörsanvändare kan du till och med lägga till användare med olika åtkomstnivåer. Uppenbarligen, om t.ex. en anställd behöver bara ha tillgång till en specifik plats eller fastighetsregister.

Gratis användarsupport ingår också i Northern Sky®. Du kan följa instruktioner och hjälptexterna direkt i plattformen när du är inloggad. Alternativt kan du få stöd skriftligt eller live via telefon. Våra supportrar talar både danska och engelska flytande.

SÄKERHET ÄR FÖRSTA PRIORITET

Hos oss är säkerhet alltid första prioritet. Det är därför Northern Sky® är designat kring branschstandarder för integritet och informationssäkerhet.

Northern Sky®-enheter kommunicerar med plattformen på ett krypterat IoT-nätverk utan att behöva komma åt byggnadens WiFi eller interna nätverk. Detta innebär att du kan vara helt bekväm med att implementera plattformen i hela din organisation.

Plattformen körs på moderna och pålitliga datacenter som uppfyller ISO/IEC 27001:2013 och NIST SP 800-53.

Northern Sky baseret på høj IT sikkerhed

Om du är en befintlig användare av Northern Sky®, leta efter Support direkt i plattformen. Vill du hellre få tag i en IT-supporter hittar du kontaktuppgifter här.

Snabb Guide

Ladda ner vår snabbguide till Northern Sky® och få en flygande start!

FAQ

Vill du ha ännu mer detaljer? Hoppa över till vår FAQ-sektion och se svaren på de vanligaste frågorna.

Vill du veta mer om Northern Sky?
Ta ett Samtal

Befintliga användare:

Andra produkter

Northern Air® Pro

Northern Air® Pro är vår serie av stora HVLS-fläktar från 2-5 m. Används ofta för att ge betydande energibesparingar.

Northern Air® A.E.

Aggressive Environment HVLS-fläktar är utvecklade för utmanande miljöer som simhallar.

Northern Light® Pro

Northern Light® består av patenterade HVLS-fläktar med inbyggd desinfektionskapacitet för att leverera ren luft.