Northern Sky®

ta kontroll over inneklimaet ditt

Northern Sky® er en online styringsplattform som gir deg full oversikt over viftedrift og inneklimadata.

Northern Sky illustreret som IoT baseret platform

IOT-BASERT PLATTFORM

Northern Sky®-plattformen er basert på IoT, som er forkortelse for «tingenes internett». For deg som bruker gir det den store fordelen at driften av alle dine Nordicco®-produkter er digitalisert. Konkret betyr dette at du blir uavhengig av tid og sted. Du kan få tilgang til alle dine data og administrasjonsalternativer på den nettbaserte plattformen når som helst – uavhengig av hvor du er i verden.

Det er nettopp denne strukturen som gjør den til det mest fleksible kontroll alternativet og det åpner for muligheter for deg som bruker. Du får et verktøy for å overvåke driften din og kan bytte mellom å få tilgang til vifter «på plassen» eller bak skjermen hundrevis av kilometer unna.

VIFTEKONTROLL

Alle våre takvifter (unntatt Mini) leveres som standard med denne styringsplattform. Takket være IoT-modulen kan alle vifter styres, selv om de er på svært forskjellige steder. Start/stopp, hastighet, rotasjonsretning. Det hele er samlet på ett sted. I Northern Sky® kan du lage spesifikke driftsinnstillinger for hver sone i bygningen din, akkurat som du ønsker.

Vifter kan styres manuelt eller settes til å kjøre automatisk basert på en kalender eller daglig tidsplan. Akkurat slik du kjenner det fra andre kalenderapper. Strukturen er intuitiv og innstillingene dine lagres og synkroniseres helt automatisk.

Har du Northern Light®-vifter i byggene dine kan du selvfølgelig også styre desinfeksjonslyset via Northern Sky® – og f.eks. sette opp en spesifikk automatisering for dette også.

Northern Sky viewed on mobile device
Northern Sky - indeklima overvågning

Inneklima DATA

Med Northern Sky® kan du enkelt samle inn inneklima data og f.eks. bruke den til å holde et øye med om det er energibesparelser å hente.

Inneklima dataene dine presenteres visuelt og tydelig for deg. Så du kan enkelt følge parametrene som interesserer deg mest. Dette kan f.eks. være temperaturforskjellen mellom gulv og tak og om det er akkumulert varme under taket som går til spille. Du kan med andre ord raskt sjekke om driften er energi optimalisert, ved at det er oppnådd temperatur utjevning i en gitt sone. Du kan omsette kunnskapen din til konkret handling ved å justere driften til viftene dine.

Det hele foregår via avanserte sensorer som også er koblet til plattformen. Mer spesifikt måles temperaturen, CO2-nivået og den relative fuktigheten. Du kan se både live og historiske data, som automatisk lagres i din Northern Sky®.

Responsiv utforming

Northern Sky® er designet slik at du kan få tilgang til plattformen fra både desktop, nettbrett og mobil. Innholdet tilpasses automatisk til de enkelte skjermstørrelsene. Derfor kan du fritt velge den inngangen som passer deg best – og fortsatt ha tilgang til alle funksjoner i en lettlest layout.

Hvis du får tilgang til plattformen fra en mobil, vil din Northern Sky® passe til dimensjonene her. Helt slik du kjenner det fra apper i hverdagen. Kontroll alternativer er ikke fjernet fra en liten skjermvisning, men du trenger bare ett trykk til for å vise menyen på øverste rad.

Northern Sky set på forskellige skærmstørrelser
Northern Sky giver mulighed for forbedret samarbejde i et team

Ideell for samarbeid

Northern Sky® forbedrer mulighetene for samarbeid om byggedrift betydelig. Det kan være flere av dere i organisasjonen som styrer og redigerer viftedriften eller analyserer inneklimadata, fra ett sentralt sted. Innstillinger synkroniseres mellom deg og dermed holdes alle oppdatert.

Flere brukere kan legges til gratis. Som administrator bruker kan du til og med legge til brukere med forskjellige tilgangs nivåer. Åpenbart, hvis f.eks. en ansatt trenger bare å ha tilgang til et bestemt sted eller matrikkel.

Gratis brukerstøtte er også inkludert i Northern Sky®. Du kan følge instruksjoner og hjelpe tekstene direkte i plattformen når du er pålogget. Alternativt kan du få støtte skriftlig eller over telefon. 

Sikkerhet ER FØRSTE PRIORITET

Hos oss er sikkerhet alltid første prioritet. Derfor er Northern Sky® utviklet rundt bransjestandarder for personvern og informasjonssikkerhet.

Northern Sky®-enheter kommuniserer med plattformen på et kryptert IoT-nettverk uten behov for tilgang til bygningens WiFi eller interne nettverk. Dette betyr at du kan være helt komfortabel med å implementere plattformen i hele organisasjonen.

Plattformen kjører på moderne og pålitelige datasentre som oppfyller ISO/IEC 27001:2013 og NIST SP 800-53.

Northern Sky baseret på høj IT sikkerhed

Hvis du er en eksisterende bruker av Northern Sky®, se etter Support direkte på plattformen. Ønsker du heller å få tak i en IT-supporter finner du kontaktinformasjon her. 

Hurtig Guide

Last ned vår hurtigguide til Northern Sky® og få en flyvende start!

FAQ

Vil du ha enda flere detaljer? Gå over til vår FAQ-seksjon og se svarene på de vanligste spørsmålene.

Vil du vite mer om Northern Sky?
Bli oppringt

Andre produkter

Northern Air® Pro

Northern Air® Pro er en stor HVLS takvifte som flytter store mengder luft, stille og helt lydløst.

Northern Air® A.E.

Northern Air® Aggressive Environment er en HVLS-vifte spesielt utviklet for tøffe miljøer.

Northern Light® Pro

Northern Light® Pro er det mest effektive systemet for desinfisering og distribusjon av ren luft.

Eksisterende brukere:

Se hvordan flere kommuner har sparet 30% på varmeforbruget
Nordicco Case Collection - cover