EN TAKVIFTE HAR MER VERDI ENN DU TROR

Energiforbruket i bygninger utgjør nesten 40 % av det totale energiforbruket i Danmark. Energien brukes først og fremst til oppvarming, ventilasjon og belysning. Derfor er energirenovering av bygg av stor betydning når det gjelder å redusere CO2-utslipp. I Nordicco A/S ønsker vi å bidra med energieffektive løsninger som kan bidra til å fremskynde overgangen til et mer bærekraftig samfunn – men uten at det går på bekostning av inneklima og komfort.

Flertallet av danske kommuner og et stort antall private selskaper samarbeider allerede med oss ​​for å redusere energiforbruket i sine større bygg. Dette skjer typisk som en del av energispareprosjekter eller inneklimaprosjekter.

Tanken bak denne sakssamlingen er å dele gode erfaringer. De utvalgte sakene har et annet fokus og ulik bakgrunn for igangsetting. Det samme for alle kundecasene nedenfor er imidlertid et ønske fra starten om å senke energiforbruket eller forbedre inneklimaet.

Alle kasseløsninger er basert på større eller mindre HVLS-vifter, noe som kan skape betydelige varmebesparelser og en ‘her-og-nå’-effekt, som i mange tilfeller er et stort ønske. Bruken av HVLS-vifter kan beskrives som lavthengende frukt når det gjelder energisparing. Det krever ikke store ressurser for å nå dem. Og til syvende og sist smaker de – det vil si besparelsene – alle likt!

Reducer Co2 forbruget med loftventilator

Northern Air®

Vår Northern Air® takvifte er den mest budsjett- og klimavennlige løsningen. Løsningen skaper en langsom og lydløs luftsirkulasjon, som effektivt balanserer fukt- og temperaturforskjeller mellom gulv og tak, noe som skaper et bedre inneklima for deg, dine ansatte og kunder.

Northern Light®

Vår Northern Light® HVLS takvifte er det mest effektive systemet for desinfisering og distribusjon av ren luft*. Viften skaper også en klimavennlig verdi, men eliminerer luftbårne virus og bakterier ytterligere ved hjelp av de integrerte UVC-lampene. Ettersom UVC-lampene lyser oppover, kan systemet desinfisere luften mens folk er i rommet.

*Ifølge en testrapport fra Teknologisk Institutt.

Alt i alt kan vår takvifte skape verdier for deg, dine ansatte og kunder i form av energisparing, CO2-reduksjoner, godt inneklima og ren luft.

Den relative luftfuktigheten ble redusert i Grenaa svømmebasseng

Ved å installere Northern Air® Aggressive Environment HVLS-vifter ble den relative luftfuktigheten redusert med 6 prosentpoeng i Grenaa svømmebasseng.

Les mer »

LINTEX A/S har montert vifte for varmeoverføring

Allerede fra første revolusjon kunne de kjenne forskjell på inneklimaet, og det var begeistring blant de ansatte og ledelsen.

Les mer »

Se hvordan flere kommuner har sparet 30% på varmeforbruget
Nordicco Case Collection - cover