NORTHERN LIGHT® UVC FAN

SÄKER FÖR MÄNNISKOR – INTE VIRUS

I mer än 70 år har UVC-ljus använts som ett effektivt sätt att desinficera luft och avaktivera luftburna patogener som virus och bakterier – inklusive mässling, TBC, influensa och nu även SARS-COV-2 (som leder till Covid-19).

REN LUFT, NÄR OCH VAR DET BEHÖVS

Patentsökta NORDICCO® Northern Light UVC-fläktar cirkulerar tyst stora mängder luft över UVC-lamporna som är elegant integrerade på ovansidan av luftbladen, effektivt avaktiverar luftburna patogener eftersom de kontinuerligt utsätts för UVC-ljus. Resultatet är en säkrare, renare och bekvämare miljö för både anställda, besökare och kunder.

UVC-LJUS

Det är ett väletablerat faktum att UVC-ljus i kombination med HVLS-takfläktar är ett effektivt sätt att eliminera luftburna patogener och bidrar till en ren och säker miljö. Att UVC-ljus är kapabelt till att deaktivera +99% av luftburna patogener är också ett väletablerat faktum som är bekräftat utav ledande institutioner och universitet världen över.

De patentsökta NORDICCO Northern Light® -fläktarna har alla kraftfulla 60W UVC-desinficeringslamporsom är elegant integrerade i periferin på luftbladen. När den cirkulerade luften rör sig över luftbladen säkerställer UVC-lampan en effektiv desinfektion, vilket eliminerar luftburna patogener som bakterier och virus. Dessutom gör den smartaUplight designendet möjligt för Northern Light® HVLS-fläktar att fungera säkert medan människor befinner sig i rummet.

Northern Light UVC light
Northern Light Luft desinfektion

NYFIKEN?

Tester och testsimuleringar indikerar att varje NORDICCO® Northern Light HVLS-fläkt kommer att kunna producera mer än 18.000 m3 ren luft per timme.

Om du är nyfiken av att lära dig mer om våra lösningar eller om du har ett projekt som du planerar är du välkommen att kontakta oss på +45 73 70 90 83 eller på info@nordicco.eu.

UCL.dk Nordicco producerad i Danmark

TEKNOLOGI TILLVERKAD I DANMARK

STOLT PRODUCERAD I DANMARK

NORDICCO® HVLS-fläktarna är alla designade och producerade i Danmark, justerade för Europeiska behov och förväntningar gällande utförande, energieffektivitet och design. Där det är möjligt använder vi oss utav lokala leverantörer och material med det lägsta koldioxidavtrycket.