NORTHERN LIGHT® UVC VENTILATOR

SKABER UDENDØRSLIGNENDE FORHOLD INDENDØRS

I mere end 70 år har UVC lys været anvendt til effektiv desinficering af luft. Lyset deaktiverer patogeners evne til at replikere sig og dermed deres evne til at smitte. Northern Light® er markedets mest effektive og klimavenlige system til desinficering og distribution af ren luft, så virksomheder og offentlige organisationer kan optimere deres indeklima, ved kontinuerligt at fjerne den luftbårne smittefare fra skadelige patogener, som eksempelvis Corona– og Influenzavirus. (Kilde: Test foretaget af Teknologisk Institut) 

HVLS + UVC = REN LUFT - DER HVOR MENNESKER MØDES

Det patenterede Northern Light® system kombinerer HVLS ventilatorens evne til at flytte enorme mængder luft med UVC lysets egenskab til at desinficere.
Systemerne har på elegant vis integreret desinficerende UVC lamper på oversiden af vingerne. UVC lyset bestråler således på sikker måde luften, når den passerer hen over vingerne, og desinficeret og smittefri luft bliver sendt ned i opholdszonen, på den måde skaber Northern Light® udendørslignende forhold indendørs.

“I vores foyer er der virkelig højt til loftet. Det betyder, at vi i tiden før loftventilatorerne, ikke mærkede nogen reel effekt, når vi tændte for varmen, fordi den stiger til vejrs. Efter installeringen af NORDICCO® ventilatorerne får vi virkelig glæde af den energi, vi varmer op med, fordi ventilatoren fordeler varmen nedad på en meget behagelig måde.”

Ole Kempf,

Bygningsforvalter, Campus Vejle

”I Kalundborg Kommune har vi installeret HVLS-ventilatorerne i næsten alle vores store bygninger, og de er utrolig smarte. For det første nedbringer de vores varmeudgifter, for det andet giver de et bedre indeklima, og for det tredje kan de nyeste modeller eliminere luftbåren vira og bakterier. Et eksempel på en grøn investering, der både giver mening og som hurtigt er tjent hjem,”

Martin Damm,

Borgmester, Kalundborg Kommune

UVC LYS

UVC lys er en naturlig del af solens stråler, som er karakteriseret ved en bølgelængde mellem 200-280 nanometer (nm). I modsætning til UVA og UVB bliver UVC lys absorberet af ozon, vanddamp, oxygen og kulilte i jordens atmosfære. UVC lys er en del af det ultraviolette spektrum, dvs. det er ikke synligt for mennesker og kan benyttes til effektivt at eliminere bakterier, svampe sporer og vira. Brugen af UVC som desinfektion kan dateres tilbage til 1935 og har siden i kombination med mekanisk ventilation været benyttet til at reducere risikoen for luftbåren smitte.

Den patenterede Northern Light® HVLS ventilator har 5 styk 60W UVC lamper integreret i vingerne, sådan at UVC lyset bestråler og effektivt desinficerer luften når den passerer hen over vingerne. Denne løsning muliggør at systemerne kontinuerligt kan rense luften samtidig med at mennesker opholder sig I rummet.

Northern Light UVC light
Northern Light Luft desinficering

VIL DU VIDE MERE?

Northern Light® er testet af Teknologisk Institut og konklusionen af testen er entydig: Nordicco’s Northern Light® er det mest effektive og klimavenlige system til hurtigt at desinficere og distribuere store mængder ren og smittefri luft. 

Er du interesseret i at høre mere, så kontakt os på +45 73 70 90 83 eller info@nordicco.eu.

Kulturværftet Helsingør Kommune Ceiling fan - loftventilator - loft ventilator - decken ventilatoren - from NORDICCO

UDVIKLET OG PRODUCERET I DANMARK

DANSK DESIGN

Vi udvikler og producerer alle vores NORDICCO® ventilatorer i Danmark. De er designet og tilpasset den Nordeuropæiske forbrugers krav til design, kvalitet og effektivitet. Vi bruger danske leverandører, hvor muligt, for at sikre materialer med den lavest mulige klimabelastning.