NORTHERN AIR® HVLS CEILING FAN

ENERGISPARANDE, CO2 REDUCERING OCH ÖKAD KOMFORT

Från vindkraftverkets land, är Northern Air® HVLS-fläkten en klimatvänlig luftcirkulation och klassisk skandinavisk design i ett paket.

SÅ FUNKAR DET

Förbättra ditt inomhusklimat sänk din energikonsumtion och minska dina koldioxidutsläpp.

Nordicco HVLS Ventilator

VINTER - ENERGIBESPARANDE

Under kallare månader, skjuter NORDICCO® HVLS-fläkten försiktigt den heta luften som sitter fast i taknivån ner mot komfortzonen där den behövs. Denna process kallas för destratifiering och säkerställer en jämn temperatur och fuktighet i byggnaden. Resultatet blir ett bättre inomhusklimat, betydligt minskaenergiförbrukning och lägre koldioxidutsläpp.

Flow winter wärme & energisparen
Nordicco sommer komfort och kylning

SOMMAR - KYLKOMFORT

Under de varmare månaderna, skapar NORDICCO® HVLS-fläkten svaga briser som minskar den mänskliga temperaturkänslan med flera grader °C. Detta minskar eller eliminerar behovet av luftkonditionering avsevärt samtidigt som det ökar den mänskliga komfortnivån. I byggnader och rum med redan existerande mekanisk ventilation eller luftkonditionering hjälper NORDICCO® HVLS-fläkten till att minska belastningen på dessa och minskar därmed energiförbrukningen.

UCL.dk Nordicco producerad i Danmark

TEKNOLOGI TILLVERKAD I DANMARK

STOLT PRODUCERAD I DANMARK

NORDICCO® HVLS-fläktarna är alla designade och producerade i Danmark, justerade för Europeiska behov och förväntningar gällande utförande, energieffektivitet och design. Där det är möjligt använder vi oss utav lokala leverantörer och material med det lägsta koldioxidavtrycket.