NORTHERN AIR® Pro HVLS fläkt

ENERGISPARANDE, CO REDUCERING OCH ÖKAD KOMFORT

Från vindkraftverkets land, är Northern Air® HVLS-fläkten en klimatvänlig luftcirkulation och klassisk skandinavisk design i ett paket.

En HVLS fläkt - så här fungerar det

En Northern Air® HVLS fläkt skapar en långsam och tyst luftcirkulation som effektivt kompenserar för fukt och temperaturskillnader mellan golv och tak.

Med tillhörande styrsystem kan du enkelt styra och övervaka ditt inomhusklimat – läs mer om de användarvänliga styrsystemen här.

Våra huvudkunder har vanligtvis stora utmaningar med inomhusklimat och höga energiräkningar. Svaret på dessa utmaningar är vår HVLS-fläkt – läs fall här om cases.

Nordicco vinter energisparande

VINTER – ENERGIBESPARANDE

Under kallare månader, skjuter Northern Air® försiktigt den heta luften som sitter fast i taknivån ner mot komfortzonen där den behövs. Denna process kallas för destratifiering och säkerställer en jämn temperatur och fuktighet i byggnaden. Resultatet blir ett bättre inomhusklimat, betydligt minskaenergiförbrukning och lägre koldioxidutsläpp.

Nordicco flow sommer

SOMMER – KYLKOMFORT

Under de varmare månaderna, skapar Northern Air® HVLS-fläkten svaga briser som minskar den mänskliga temperaturkänslan med flera grader °C. Detta minskar eller eliminerar behovet av luftkonditionering avsevärt samtidigt som det ökar den mänskliga komfortnivån. I byggnader och rum med redan existerande mekanisk ventilation eller luftkonditionering hjälper HVLS-fläkten till att minska belastningen på dessa och minskar därmed energiförbrukningen.

Andra Nordicco-produkter

Northern Air® MINI

Mini är en liten vit takfläkt med fjärrkontroll. Det perfekta alternativet för klassrum och kontor.

Northern Air® A.E.

Aggressive Environment HVLS-fläktar är utvecklade för utmanande miljöer som simhallar.

Northern Light® Pro

Northern Light® består av patenterade HVLS-fläktar med inbyggd desinfektionskapacitet för att leverera ren luft.

Kulturværftet Helsingør Kommune Ceiling fan - loftventilator - loft ventilator - decken ventilatoren - from NORDICCO

DANSK DESIGN

NORDICCO® HVLS-fläktarna är alla designade och producerade i Danmark, justerade för Europeiska behov och förväntningar gällande utförande, energieffektivitet och design.