Styring & Overvågning af dit indeklima

Nordicco Fan Management indeklimaoversigt

Saknar du styr- och övervakningssystem för ditt inomhusklimat?

Vi erbjuder våra kunder olika sätt att styra sina NORDICCO® HVLS-fläktar och övervaka deras inomhusklimat, alla utformade för att möta olika behov.

Rektorn för Gørlev Idrætsefterskole berömmer HVLS-fläktarnas användarvänliga styrenhet: ”Jag är övertygad om att vår vaktmästare kommer att få bättre överblick över temperaturen i hallen och därigenom få bättre möjligheter att styra och reglera värmen i den.”

Läs mer om våra kundcase och möjligheterna att använda våra fläktar här.

Nordicco Controller kontrollera & overvakningslosningar inhomhusklima

NORDICCO® Controller

Intuitivt, responsivt och smart

Minska installationskostnaderna genom att uppgradera till trådlöst med den Bluetooth-baserade trådlösa NORDICCO® Controller och dess integrerade NORDICCO® App. Med integrerade funktioner som kalenderplanering, kontroll av upp till 24 olika HVLS-fläktar alla med individuella inställningar och admin/användaråtkomstfunktioner är det den smartaste och enklaste styrenheten på marknaden.

Indoor air quality sensors Nordicco FMS monitor indoor air quality data

NORDICCO® Fan Management System

Insiktsfull och transparent

NORDICCO® Fan Management System är din allt-i-ett drifts- och övervakningslösning. Den ger realtid såväl som historisk inblick till temperatur och fuktighet i tak, komfortzon temperaturer, fuktighet och koldioxid-nivåer, kalenderplanering för varje installerad NORDICCO® HVLS-fläktor och historiska trendkurvor för nyckelparametrarna. Det är en molnbaserad lösning som kan nås och hanteras från vilken internetansluten enhet som helst.

Läs mer om Northern Light® och Northern Air®.

Raumklima und Luftqualität mit CO2 Messgerät messen - Nordicco Control Box

NORDICCO® HMI Controller

Simpel och intuitiv kontrol

NORDICCO® HMI Controller är en trådbunden och lättanvänd styrenhet. Den kommer med 10 olika hastighetsinställningar, bakåt/framåt-läge och en nätverksfunktion som gör det möjligt för användaren att hantera och övervaka upp till 10 NORDICCO® HVLS-fläktar.