FAYARD

Skibsværft på Lindø fjerner skjulte virustrusler ved brug af vores våben mod smitte - en HVLS ventilator med virus- og bakteriedræbende UVC-lys.
Fayard våben mod smitte

SKIBSVÆRFTET PÅ LINDØ

FAYARD A/S er et dansk reparationsværft, som ligger på det tidligere Lindø’s arealer ved Munkebo på Fyn. Værftet servicerer store som små både og skibe herunder containerskibe, slæbebåde, passager- og bilfærger, fiskerflåder, kabelskibe og tankskibe. Flere hundrede medarbejdere har deres daglige gang på skibsværftet og opholder sig i værftets kantine morgen, middag og aften.

Fayard smittefri kantine

VÅBEN MOD SMITTE
= REN LUFT I KANTINE

Coronapandemien og de skjulte virustrusler gjorde medarbejderne på skibsværftet FAYARD nervøse for at spise og mødes i værftets kantine. Løsningen var vores Northern Light® HVLS ventilator, som lydløst og effektivt flytter og desinficerer luften i kantinen.

Ventilatoren har nemlig indbyggede opadlysende UVC-lamper til at eliminere luftbårne vira og bakterier, når luften passerer vingerne. Resultatet er, at FAYARDs medarbejdere nu kan føle sig trygge og sikre i kantinen.

MED VORES VÅBEN MOD SMITTE KAN FAYARD'S MEDARBEJDERE ÅNDE LETTET OP

På trods af at FAYARD overholdt alle corona-retningslinjer, valgte mange medarbejdere alligevel at droppe besøget i kantinen for i stedet at spise på deres plads. ”Vi lægger vægt på, at medarbejdernes pauser skal være et frirum fra arbejdspladsen, og derfor var vi nødt til aktivt at gøre noget, så vi kunne få dem tilbage i kantinen”, siger Bjarne Olesen.

“Som medarbejder på FAYARD har man mulighed for at få mad i kantinen om morgenen, omkring frokosttid og igen til aften. Men da coronapandemien ramte Danmark, så faldt omsætningen i kantinen markant, da medarbejderne holdt sig væk på grund af den skjulte og luftbårne smittefare”

Bjarne Olesen,

Tillidsmand , FAYARD

Fayard våben mod smitte

NYT VÅBEN MOD SMITTE

Kantinen har et areal på 350 kvadratmeter og kan rumme 210 medarbejdere. I forbindelse med corona er antallet af pladser dog skåret ned, så myndighedernes forskrifter overholdes, ligesom FAYARD har valgt at udvide åbningstiden for kantinen. ”Udover masser af rengøring og håndsprit ønskede vi at gøre noget mere for, at medarbejderne følte sig trygge. Vi havde allerede installeret Nordicco’s store HVLS-ventilatorer, som skabte et mere behageligt indeklima i kantinen. I vores kamp mod corona var det derfor naturligt også at installere deres nyeste løsning, som har integreret virusdesinficerende lamper i ventilatorvingerne,” fortæller HR-chef hos FAYARD, Tone Eidnes Andersen. Vores Northern Light® HVLS-ventilator, som kan ses i FAYARD’s kantine, er i stand til lydløst og effektivt at flytte meget store mængder af luft. Når luften passerer vingerne, desinficerer de indbyggede UVC lamper luften, så luften i kantinen på kort tid er fri for de skjulte og luftbårne smittefarer. FAYARD’s kantine er den første kantine i Danmark, som har taget vores våben mod smitte i brug i kampen mod den luftbårne smittefare.

LÆs MERE OM VORES INSTALlATIONER

VIL DU REDUCERE DIT ENERGIFORBRUG OG FORBEDRE DIT INDEKLIMA?

Se hvordan flere kommuner har sparet 30% på varmeforbruget
Nordicco cases om Energibesparelser i Danske Kommuner