Northern Air® Extreme er specialudviklet af vores amerikanske partnervirksomhed, Greenheck Group og fremstillet i Danmark. Den industrielle loftsventilatorer fås i 2 størrelser: 6 meter i diameter og 7,3 meter i diameter. 

Ventilatoren kan bestilles med enten 3 eller 6 vinger. Med 3 vinger kan der skabes et koncentreret air flow og målrettet køling af områder. Med 6 vinger, kan luften derimod cirkulerer over markant større områder. De ekstra vinger hjælper med at fordele luften mere jævnt, hvilket resulterer i bedre luftcirkulation og større dækningsareal. 

Som standard leveres ventilatoren med alugrå vinger og sorte detaljer. Du kan dog vælge mellem vores standardfarver eller en hvilken som helst brugerdefineret farve, du måtte ønske. Bemærk, at der i tilfælde af farvecoating må forventes ekstra gebyrer.

Se eksempler på forskelig brug af Nordiccos ventilationsløsninger her. Og kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om vores produkter. Vi sidder klar til at hjælpe.

Diameter Dækningsareal Anvendelses-eksempler Vægt
6 meter 2.000 m2 Varehuse 92 kg
7,3 meter 2.200 m2 Distributions Centre 100 kg

Northern Air® EXTREME

Ventilationsløsning til Industri

Extreme-serien består af verdens største lofthængte ventilatorer. Det gælder når vi måler på diameter, men især også når det gælder airflow.

Extreme er en ekstra stor loftventilator som fås i to størrelser: 6 meter eller 7,3 meter i diameter. Den massive størrelse gør Extreme velegnet til industrielt brug og bygninger af en helt særlig kaliber: Distributionscentre, Lagerhaller, varehuse og lignende – med masser af plads og meget højt til loftet.

Som en del af Northern Air®-produktlinjen leverer Extreme ventilatorerne energibesparelser, CO2-reduktioner og indeklimaforbedringer på baggrund af et overlegent airflow.

Den lofthængte ventilationsløsning fungerer perfekt sammen med eksisterende HVAC-systemer og kan være et middel til at optimere udfordrende ventilationsdrift i store bygninger.

FORDELE – Extreme ventilationsløsning til industri:

  • Leverer massivt airflow
  • Forward/reverse funktion
  • Performance-testet i henhold til AMCA 230 -15 standarden
  • Ideel til industrielt brug i lokaler over 1.000 m2
  • Ideel til faciliteter med en loftshøjde på >8 m
  • Reducerer energiforbrug og CO2 emissioner via temperaturudligning
  • Udviklet af Greenheck Group i USA

Fra  DKK 60.495,- ekskl. moms

Ring til os på +45 73 70 90 83 eller udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud. Vi er vant til både store og små projekter og kan både levere enkelte ventilatorer eller tilbud relateret til større projekter og/eller udbud.

Airflow og Lydniveau Data

Extreme ventilatorerne er designet til at levere et imponerende airflow. Alle Extreme HVLS ventilatorer er testet i henhold til den førende industristandard for luftcirkulation; AMCA 230-15. Ventilatorerne fås i to størrelser: 6 meter og 7,3 meter i diameter. Ydermere kan ventilatorerne leveres med enten 3 eller 6 vinger. De forskellige kombinationer fører til forskellig ydeevne, som kan ses på graferne nedenfor.

6 meter Extreme ventilatorer
Extreme på 6 meter i diameter er de næststørste HVLS loftsventilatorer i Nordiccos produktportefølje. Som grafen viser, er den ydelsestestet til at kunne levere en luftmængde på 333.346 m3/time ved en maksimal hastighed på 78 RPM (data for 6 vinger). CFEI ved 40 % hastighed er 2,72 og CFEI ved 100 % hastighed er 1,44. Den maksimale gennemsnitlige lufthastighed er 2,4 m/s og den maksimale køleeffekt er målt til 8°C.

7,3 meter Extreme ventilatorer
Extreme 7,3 meter ventilatorerne er de største loftsventilatorer i Nordiccos produktportefølje. Som graferne viser, er den ydelsestestet til at levere en luftmængde på 412.859 m3/time ved en maksimal hastighed på 61 RPM (data for 6 vinger). CFEI ved 40 % hastighed er 2,82 og CFEI ved 100 % hastighed er 1,14. Den maksimale gennemsnitlige lufthastighed er 2,4 m/s og den maksimale køleeffekt er målt til 8°C.

Alle data er baseret på 208/60/3 test i henhold til ANSI/AMCA Standard 230 og 10 CFR 430. CFEI er en forkortelse for Ceiling Fan Energy Index – læs mere her. Støjniveaugraferne viser decibel (dB) aflæsninger ved forskellige hastigheder (RPM). Køleeffektværdierne er baseret på ASHRAE Standard 55 og inkluderer forudsætninger for miljømæssige og personlige faktorer, der påvirker termisk komfort.

Installationsmanual

Download Installationsmanualen for Northern Air Extreme HVLS fans her.

Tekniske Specifikationer

Download de Tekniske Specifikationer for Nordicco ventilatorer her.

CAD filer

Her kan du tilgå CAD filer for Northern Air Extreme industri-ventilatorer. 

Vi har 2D og 3D versioner af filtypen .dwg som kan findes i denne zip mappe: NorthernAir-Extreme-Industrial-fan-CADfiles

SVG Filer

Her kan du finde SVG filer for
Northern Air Extreme 600 (6 meter fan) og Northern Air Extreme 730 (7,3 meter fan). 

Hvis du har brug for andre filer til et projekt, bedes du kontakte os direkte, så hjælper vi dig med at finde det, du har brug for.

Minimum spacing between fans - large Extreme 6 meter HVLS fans
Minimum spacing between fans - large Extreme 7.3 meter HVLS fans

Cases

Se konkrete case-
eksempler her

Andre Nordicco Produkter

Northern Air® Pro

Northern Air® Pro er en stor HVLS loftventilator, som flytter store mængder luft, stille og roligt og helt lydløst.

Northern Air® A.E.

Northern Air® Aggressive Environment er en HVLS ventilator specielt udviklet til barske miljøer.

Northern Light® Pro

Northern Light® Pro er det mest effektive system til desinficering og distribution af ren luft.

Extra large fan for industry use - HVLS fan by Nordicco

INDUSTRIELT DESIGN

De store industrielle Extreme ventilatorer er oprindeligt udviklet af vores forretningspartnere i USA, Greenheck Group. Hos Nordicco A/S har vi gjort produktserien til vores egen – med videreudvikling og samleproduktion udført i Danmark.

Vi har tilpasset den amerikanske gigant til europæiske forventninger og behov hvad angår ydeevne, energieffektivitet og design. Hvor det er muligt, bruger vi lokale leverandører og materialer med det laveste samlede CO2-fodaftryk.

Se hvordan flere kommuner har sparet 30% på varmeforbruget
Nordicco cases om Energibesparelser i Danske Kommuner