Styrings & overvågnings­løsninger

Ventilatorstyring og måling af indeklimaet

Vores forskellige styrings og overvågningsløsninger giver dig som kunde mulighed for at vælge det der passer bedst til dig og din organisations behov. Vi tilbyder løsninger der spænder fra det helt simple med gammeldags trykknapper til det nyeste indenfor IoT og indeklimaovervågning. Hver løsning er designet til at imødekomme brugernes og faciliteternes unikke behov.

Med vores Styringssystem fra Nordicco kan vi styre ventilatorerne, uden at være tilstede i hallen. Vi kan stoppe og starte dem, men også automatisk indstille, hvornår de skal stoppe og starte. Derudover kan vi aflæse kurver på CO2, luftfugtighed og temperaturen, og på den måde kan vi holde øje med indeklimaet i hallen” fortæller energiteknolog fra Holbæk Kommune, Christoffer Larsen.

Læs mere om de forskellige muligheder for indenfor styring af NORDICCO ventilatorer samt overvågning af indeklimaet herunder. 

Northern Sky viewed on mobile device

NORTHERN SKY® - Den mest fleksible styring

Er du nysgerrig på, hvordan en HVLS-ventilator påvirker indeklimaet i dine bygninger og interesseret i endnu mere data? Med Northern Sky® platformen får du én styrings- og overvågningsløsning til alle dine HVLS ventilatorer.

MERE INDEKLIMA DATA

Systemet kan måle og overvåge temperaturforskellen mellem gulv og loft samtidig med, at den måler på andre indeklimaparametre, herunder CO2-niveau og luftfugtighed. Systemet kommer med integreret kalenderfunktion, så du kan planlægge ventilatorernes drift efter kommende aktiviteter i bygningen.

Northern Sky® fan management platformen er cloud-baseret. Det betyder, at du nemt kan tilgå og styre alle dine NORDICCO® ventilatorer fra en fælles online platform. Systemet giver dig derved et hurtigt overblik over drift, indeklima, temperatur, luftfugtighed, CO2-niveau og eventuelt desinficerende UVC-lys på alle dine tilknyttede lokationer.

INSTALLATION & KONFIGURATION

Det hele er klargjort til ”plug & play” installation. Du modtager din login via e-mail hvorefter du har adgang til overvågning og styring. Der kan opsættes kalender(e), overvåges drift, analyseres trendkurver, samt indstilles hastighed og omdrejningsretning på ventilatorerne. 

Nordicco Kontrollbox

NORDICCO® HMI Controller - Simpel og intuitiv

Til dig, der ønsker en simpel løsning, der ikke er afhængig af en internetforbindelse, anbefaler vi HMI Controlleren. Med denne kablede kontrolboks kan du styre op til 6 netværksforbundne Northern Air® Pro HVLS-ventilatorer, når blot systemerne er af samme diameter. HMI Controlleren benyttes desuden til styring af alle Northern Air® Amplify modeller. Fra denne lille væghængte enhed kan du styre din ventilator, og dermed dit indeklima via få trykknapper. 

HMI Controlleren byder dog også på mere avanceret data som er gemt af vejen for daglige brugere, men kan tilgås af eksempelvis administratorer og andre tekniske brugere.

HMI’ens med dens kablede styring er old-school på den fede måde. Ligesom andre NORDICCO® produkter er HMI Controlleren intuitivt opbygget og der er fokus på brugervenlighed. Det skal være nemt og bekvemt at skabe det gode indeklima.

Se hvordan flere kommuner har sparet 30% på varmeforbruget
Nordicco cases om Energibesparelser i Danske Kommuner