Nordicco Fan Management System control & monitor your indoor climate

Styring & Overvågning af dit indeklima

Vi tilbyder vores kunder forskellige måder at styre deres NORDICCO® HVLS-ventilatorer og overvåge deres indeklima, alle designet til at imødekomme forskellige behov.

NORDICCO® Tablet App

Intuitiv, brugervenlig og smart

Reducer dine installationsomkostninger ved at gå trådløs med den seneste tilføjelse til Nordicco’s kontrolløsninger; vores bluetooth-baseret tablet. Med integrerede funktioner såsom kalenderopsætning, styring af op til 24 forskellige HVLS-ventilatorer, alle med individuelle indstillinger og admin/bruger adgangsfunktioner, gør det til den smarteste styreenhed af indeklimaet på markedet.

Nordicco wireless tablet
Nordicco Fan Management System oversigt og FMS boks

NORDICCO® Fan Management System

Indsigtsfuld og gennemskuelig

Har du nogensinde været nysgerrig på, hvordan en HVLS-ventilator påvirker indeklimaet i din bygning? NORDICCO® Fan Management Systemet er din alt-i-én styrings- og overvågningsløsning for alle de HVLS-ventilatorer du har installeret. Systemet overvåger både temperaturdifference mellem gulv og loft, CO2 niveau samt luftfugtigheden.
Samtidig præsenterer vi kalenderfunktionen, hvor du kan planlægge ventilatorernes drift alt efter kommende aktiviteter i bygningen.

Det cloud-baserede system giver mulighed for at styre og overvåge alle dine installerede NORDICCO® ventilatorer fra én brugervenlig platform. Tilgå systemet fra enhver online enhed og få overblik over drift, indeklima, temperatur, luftfugtighed og CO2 niveau.

Læs mere om Northern Light® og Northern Air®.

NORDICCO® Control Box

Simpel og intuitiv

Kablet kontrolboks – til brugeren der ønsker enkelhed. Med en kontrolboks er du i stand til at styre og kontrollere op til 10 netværksforbundne NORDICCO® HVLS-ventilatorer fra én enhed. 

Nordicco Control Box