Nordicco HVLS ventilator Bjergby Hallen

Toepassingen

Universiteiten, fitnesscentra, sportfaciliteiten, productie- en opslagfaciliteiten, noem maar op. Wat ze allemaal gemeen hebben, is meestal een combinatie van slechte luchtkwaliteit en hoge energiekosten.

De NORDICCO® HVLS-ventilator is de meest efficiënte en klimaatvriendelijke oplossing om een efficiënte luchtverplaatsing, lagere energiekosten en minder CO2-uitstoot te garanderen.

Lees meer over Northern Light® en Northern Air®  HVLS ventilatoren.

ONDERWIJSINSTELLINGEN

De uitdagingen met betrekking tot de kwaliteit van de binnenlucht in verband met koeling en verwarming van onderwijsinstellingen zijn anders. Vaak variëren ze ook per seizoen. Onze stille NORDICCO® HVLS-ventilatoren zorgen voor een zachte bries en luchtstroom, waardoor het slaperige en zwaarhoofdige gevoel dat typisch wordt veroorzaakt door een slechte luchtkwaliteit, effectief wordt geëlimineerd.

Nordicco Campus Vejle HVLS Fläkt
Nordicco HVLS Fans DHL Kastrup

PRODUCTIE EN MAGAZIJNEN

De NORDICCO® HVLS-ventilator is uw klimaatvriendelijk alternatief. Op een warme zomerdag verbetert het verkoelende gevoel van enkele graden Celsius het algehele comfort en de productiviteit.  Tijdens de koudere maanden duwt de NORDICCO® HVLS-ventilator de hete lucht die zich aan het plafond bevindt zachtjes naar beneden naar de comfortzone waar deze nodig is. Het resultaat is een lager energieverbruik, een lagere CO2-uitstoot en meer comfort.

SPORTFACILITEITEN EN ARENA'S

De NORDICCO® HVLS-ventilatoren zijn een ideale ventilatieoplossing voor sportfaciliteiten en arena’s. Een gemiddelde sportfaciliteit heeft zeer hoge plafonds en hoge energiekosten tijdens koudere maanden. De NORDICCO® HVLS-ventilatoren nivelleren snel de temperatuur en vochtigheid in zelfs zeer grote kamers, een proces dat destratificatie wordt genoemd. Het resultaat is dat er minder vraag is van de thermostaten die zich doorgaans in de menselijke comfortzone bevinden, waardoor uw energieverbruik aanzienlijk wordt verlaagd en uw CO2-uitstoot wordt verminderd.

Nordicco HVLS Ventilator Hedensted Centret Denemarken
Nordicco HVLS Ventilator Gamerroom Campus Vejle

KANTOREN EN KLEINERE RUIMTEN

Tevreden medewerkers zijn goed voor het bedrijf! Werken in een kantooromgeving met onvoldoende ventilatie leidt vaak tot vermoeidheid en sufheid bij medewerkers. De NORDICCO®  HVLS-ventilatoren optimaliseren uw luchtcirculatie geruisloos door uw kantoor, en verwijderen zakken zware lucht zonder tocht te veroorzaken. Dit zorgt onder meer voor tevreden werknemers en een hogere productiviteit.