TOEPASSINGEN

Wat is het voordeel van gedecentraliseerde ventilatie voor zowel particuliere bedrijven als publieke organisaties?
Universiteiten, fitnesscentra, sportfaciliteiten, productie- en opslagfaciliteiten
noem maar op. Wat ze allemaal gemeen hebben, is meestal een combinatie van slechte luchtkwaliteit en hoge energiekosten.De NORDICCO® HVLS-ventilator is de meest efficiënte en klimaatvriendelijke oplossing om een efficiënte luchtverplaatsing, lagere energiekosten en minder CO2-uitstoot te garanderen. Lees meer over Northern Light® en Northern Air® HVLS ventilatoren.

ONDERWIJSINSTELLINGEN

De uitdagingen met betrekking tot de kwaliteit van de binnenlucht in verband met koeling en verwarming van onderwijsinstellingen zijn anders. Vaak variëren ze ook per seizoen. Onze stille NORDICCO® HVLS-ventilatoren zorgen voor een zachte bries en luchtstroom, waardoor het slaperige en zwaarhoofdige gevoel dat typisch wordt veroorzaakt door een slechte luchtkwaliteit, effectief wordt geëlimineerd.

Campus Vejle
DHL Kastrup Lufthavn

PRODUCTIE EN MAGAZIJNEN

De NORDICCO® HVLS-ventilator is uw klimaatvriendelijk alternatief. Op een warme zomerdag verbetert het verkoelende gevoel van enkele graden Celsius het algehele comfort en de productiviteit.  Tijdens de koudere maanden duwt de NORDICCO® HVLS-ventilator de hete lucht die zich aan het plafond bevindt zachtjes naar beneden naar de comfortzone waar deze nodig is. Het resultaat is een lager energieverbruik, een lagere CO2-uitstoot en meer comfort.

DECENTRALE VENTILATIE SPORTFACILITEITEN EN ARENA'S​

Sporthallen worden het hele jaar door uitgedaagd op het binnenklimaat – en vooral op het energieverbruik in de koude maanden.

In de winter verplaatst decentrale ventilatie de warmte onder het plafond naar beneden in het woongedeelte, waardoor de toevoerluchttemperatuur en de bedrijfsuren van het verwarmingssysteem aanzienlijk worden verminderd. Op warme dagen zorgen NORDICCO®-plafondventilatoren voor een lichte bries door de hal, waardoor gebruikers een comfortabele verkoelende ervaring krijgen. Het resultaat is een grote warmtebesparing, een lagere CO2-uitstoot en het hele jaar door een beter binnenklimaat.

Als gebruiker van de zalen wordt u ook blootgesteld aan het risico op infectie door druppelvormige virussen, maar met onze Northern Light HVLS-ventilator met geïntegreerd UVC-systeem worden door de lucht overgedragen virussen geëlimineerd, zodat de gebruikers van de hal zich veilig kunnen voelen.

Loft vifter installeret i Hedensted Centrets store hal
Nordicco HVLS Ventilatorer Gamerroom Campus Vejle Kontormiljø

KANTOREN EN KLEINERE RUIMTEN

Tevreden medewerkers zijn goed voor het bedrijf! Werken in een kantooromgeving met onvoldoende ventilatie leidt vaak tot vermoeidheid en sufheid bij medewerkers. De NORDICCO®  HVLS-ventilatoren optimaliseren uw luchtcirculatie geruisloos door uw kantoor, en verwijderen zakken zware lucht zonder tocht te veroorzaken. Dit zorgt onder meer voor tevreden werknemers en een hogere productiviteit.

Se hvordan flere kommuner har sparet 30% på varmeforbruget