OM OnS

Nordicco A/S, voorheen Nordic Fan Company, is een familiebedrijf dat actief wil bijdragen aan het versnellen van de transitie naar een duurzamere samenleving. Nordicco A/S ontwikkelt en produceert klimaatvriendelijke HVLS ventilatoren – Northern Air® en Northern Light® – en besturingssystemen. Onze oplossingen helpen particuliere bedrijven en publieke organisaties op verschillende fronten:
  • verbetert het binnenklimaat
  • verlaagt het energieverbruik
  • vermindert de CO2-uitstoot
  • elimineert bacteriën en virussen in de lucht.
Ontwikkeling en productie vinden plaats in Denemarken en er wordt voornamelijk gebruik gemaakt van leveranciers en materialen met zo min mogelijk klimaatimpact. Nordicco A/S is een lid van Dansk Industri en GEFMA, German Facility Management Association.
Member of Confederation of Danish Industry
Nordicco Member of GEFMA

MISSION

We willen de transitie naar een duurzamere samenleving helpen versnellen met innovatieve, op ventilatoren gebaseerde oplossingen van HVLS.


VANUIT ONS HOOFDKANTOOR IN DENEMARKEN
BEDIENEN WE HEEL EUROPA

MENSEN EN CULTUUR ZIJN ONZE GROOTSTE TROEVEN

Voor ons bij Nordicco, voorheen Nordic Fan Company, zijn de beste ervaringen gebaseerd op wat we samen met anderen creëren. Mensen om ons heen met wie we enthousiasme, vreugde en overwinning kunnen delen. Maar ook de onvermijdelijke teleurstellingen of nederlagen. Daarom zijn wij van mening dat toegewijde collega’s en een sterke cultuur de grootste troeven van ons bedrijf vormen. Collega’s die ideeën opdoen en samen problemen oplossen. De cultuur die ons bindt en ervoor zorgt dat we het juiste doen voor elkaar, voor het bedrijf en voor de omgeving.

Het is de zeer speciale combinatie van deze troeven – de juiste mensen en de onderliggende cultuur – die het DNA van ons bedrijf vormen, ons concurrentievoordeel en de basis om het bedrijf vooruit te helpen, terwijl we onderweg betekenisvolle voetafdrukken achterlaten.

Se hvordan flere kommuner har sparet 30% på varmeforbruget