NORTHERN LIGHT® UVC FAN

VEILIG VOOR MENSEN – NIET VOOR VIRUSSEN

Al meer dan 70 jaar wordt UVC-licht gebruikt als een effectieve manier om lucht te desinfecteren en ziekteverwekkers in de lucht, zoals virussen en bacteriën, te elimineren, waaronder mazelen, tuberculose, griep en nu ook SARS-COV-2 (het virus dat Covid-19 veroorzaakt).

SCHONE LUCHT, WANNEER EN WAAR NODIG

De NORDICCO® Northern Light HVLS-ventilatoren, waarvoor een patent is aangevraagd, circuleren geruisloos enorme hoeveelheden lucht door de UVC-lampen die elegant zijn geïntegreerd aan de bovenkant van de luchtschoepen, waardoor ziekteverwekkers in de lucht effectief worden geëlimineerd terwijl ze continu aan het UVC-licht worden blootgesteld. Het resultaat is een veiligere, schonere en comfortabelere omgeving voor zowel medewerkers, bezoekers als klanten.

UVC-LICHT

Het is een vaststaand feit dat UVC-licht in combinatie met HVLS-plafondventilatoren een effectieve manier is om ziekteverwekkers in de lucht te elimineren en een schone en veilige omgeving te bieden. Dat UVC-licht in staat is om meer dan 99% van de ziekteverwekkers in de lucht te elimineren, is ook een vaststaand feit, bevestigd door toonaangevende instellingen en universiteiten over de hele wereld.

De NORDICCO® Northern Light -ventilatoren, waarvoor een patent is aangevraagd, worden allemaal geleverd met krachtige UVC-desinfectielampen van 60 W die elegant zijn geïntegreerd aan de omtrek van de bovenzijde van de luchtschoepen. Wanneer de gecirculeerde lucht langs de luchtschoepen beweegt, zorgt de UVC-lamp voor een effectieve desinfectie, waarbij ziekteverwekkers in de lucht zoals bacteriën en virussen worden geëlimineerd. Bovendien maakt het slimme uplight-ontwerp het mogelijk om de Northern Light® HVLS-ventilatoren veilig te laten werken terwijl er mensen in de kamer aanwezig zijn.

Northern Light UVC light
Northern Light lucht te desinfecteren

INTERESSE

Tests en proefsimulaties geven aan dat elke NORDICCO® Northern Light HVLS-ventilator meer dan 10.000 m3 schone lucht per uur kan produceren.

Als u meer wilt weten over onze oplossingen, of misschien heeft u een project dat u aan het plannen bent, neem dan gerust contact met ons op via +45 73 70 90 83 of info@nordicco.eu.

UCL.dk technology made in Denemarken

DEENSE TECHNOLOGIE

TROTS VERVAARDIGD IN DENEMARKEN

De NORDICCO® HVLS-ventilatoren zijn allemaal ontworpen en vervaardigd in Denemarken, aangepast aan de Europese behoeften en verwachtingen met betrekking tot prestaties, energie-efficiëntie en design. Waar mogelijk gebruiken we lokale leveranciers en materiaal met de laagste totale CO2-voetafdruk.