NORTHERN AIR® 

ENERGIEBESPARING, CO2-VERMINDERING EN MEER COMFORT

De Northern Air® HVLS-ventilator, afkomstig uit het land van windturbines, is een combinatie van klimaatvriendelijke luchtbeweging en klassiek Scandinavisch design.

ZIE HET IN ACTIE

Verbeter uw binnenklimaat – verlaag uw energieverbruik en verminder uw CO2-uitstoot.

Nordicco HVLS Ventilator

WINTER - ENERGIEBESPARING

Tijdens de koudere maanden duwt de NORDICCO® HVLS-ventilator de hete lucht die zich aan het plafond bevindt zachtjes naar beneden naar de comfortzone waar deze nodig is. Dit proces wordt destratificatie genoemd en zorgt voor een gelijkmatige temperatuur en vochtigheid in het hele gebouw. Het resultaat is een beter binnenklimaat, aanzienlijk minder energieverbruik en een lagere CO2-uitstoot.

Nordicco Winter - Energiebesparing
Nordicco flow Zomer - Comfortabele koeling

ZOMER - COMFORTABELE KOELING

Tijdens de warmere maanden helpt de zachte bries die door de NORDICCO® HVLS-ventilator wordt gecreëerd, het menselijke temperatuurgevoel met enkele graden Celsius te verlagen. Dit vermindert of elimineert de behoefte aan airconditioning aanzienlijk, terwijl het algemene comfortniveau wordt verhoogd. In gebouwen en ruimtes met bestaande mechanische ventilatie of airconditioning helpt de NORDICCO® HVLS-ventilator om deze te ontlasten en zo het energieverbruik te verlagen.

UCL.dk technology made in Denemarken

DEENSE TECHNOLOGIE

DEENSE TECHNOLOGIE

De NORDICCO® HVLS-ventilatoren zijn allemaal ontworpen en vervaardigd in Denemarken, aangepast aan de Europese behoeften en verwachtingen met betrekking tot prestaties, energie-efficiëntie en design. Waar mogelijk gebruiken we lokale leveranciers en materiaal met de laagste totale CO2-voetafdruk.