NORTHERN AIR® Pro HVLS-VENTILATOr

ENERGIBESPARING, CO2-VERMINDERING EN MEER COMFORT

De Northern Air® HVLS-ventilator, afkomstig uit het land van windturbines, is een combinatie van klimaatvriendelijke luchtbeweging en klassiek Scandinavisch design.

De HVLS-ventilator - Dit is hoe het werkt

Een Northern Air® HVLS-ventilator zorgt voor een langzame en stille luchtcirculatie die vocht- en temperatuurverschillen tussen vloer en plafond effectief compenseert.

Met bijbehorende besturingssystemen regelt en bewaakt u eenvoudig uw binnenklimaat – lees hier meer over de gebruiksvriendelijke besturingssystemen.

Onze primaire klanten hebben doorgaans grote uitdagingen met het binnenklimaat en de hoge energierekening. Het antwoord op deze uitdagingen is onze HVLS-fan – lees hier toepassingen.

Nordicco Winter - Energiebesparing

WINTER - ENERGIEBESPARING

Tijdens de koudere maanden duwt de Northern Air® HVLS-ventilator de hete lucht die zich aan het plafond bevindt zachtjes naar beneden naar de comfortzone waar deze nodig is. Dit proces wordt destratificatie genoemd en zorgt voor een gelijkmatige temperatuur en vochtigheid in het hele gebouw. Het resultaat is een beter binnenklimaat, aanzienlijk minder energieverbruik en een lagere CO2-uitstoot.

Nordicco flow sommer

ZOMER - COMFORTABELE KOELING

Tijdens de warmere maanden helpt de zachte bries die door de Northern Air® HVLS-ventilator wordt gecreëerd, het menselijke temperatuurgevoel met enkele graden Celsius te verlagen. Dit vermindert of elimineert de behoefte aan airconditioning aanzienlijk, terwijl het algemene comfortniveau wordt verhoogd. In gebouwen en ruimtes met bestaande mechanische ventilatie of airconditioning helpt de NORDICCO® HVLS-ventilator om deze te ontlasten en zo het energieverbruik te verlagen.

Kulturværftet Helsingør Kommune Ceiling fan - loftventilator - loft ventilator - decken ventilatoren - from NORDICCO

DEENS DESIGN

De NORDICCO® HVLS-ventilatoren zijn allemaal ontworpen en vervaardigd in Denemarken, aangepast aan de Europese behoeften en verwachtingen met betrekking tot prestaties, energie-efficiëntie en design. Waar mogelijk gebruiken we lokale leveranciers en materiaal met de laagste totale CO2-voetafdruk.

Se hvordan flere kommuner har sparet 30% på varmeforbruget