Nordicco Fan Management System overväkning

STYRNING & ÖVERVAKNING

Vi erbjuder våra användare tre distinkta sätt att styra och övervaka utförandet utav de installerade NORDICCO® HLVS-fläktarna, alla utformade för att möta deras olika behov.

NORDICCO® Tablet App

Intuitivt, Responsivt & Smart.

Minska installationskostnaderna genom att uppgradera till trådlöst med den Bluetooth-baserade trådlösa NORDICCO® Tablet App och dess integrerade NORDICCO® Tablet-App. Med integrerade funktioner som kalenderplanering, kontroll av upp till 24 olika HVLS-fläktar alla med individuella inställningar och admin/användaråtkomstfunktioner är det den smartaste och enklaste styrenheten på marknaden.

Nordicco surfplatta
Nordicco Fan Management System overväkning och FMS box

NORDICCO® Fan Management System

Insiktsfull & Transparent

NORDICCO® Fan Management System är din allt-i-ett drifts- och övervakningslösning. Den ger realtid såväl som historisk inblick till temperatur och fuktighet i tak, komfortzon temperaturer, fuktighet och koldioxid-nivåer, kalenderplanering för varje installerad NORDICCO® HVLS-fläktor och historiska trendkurvor för nyckelparametrarna. Det är en molnbaserad lösning som kan nås och hanteras från vilken internetansluten enhet som helst.

Läs mer om Northern Light® och Northern Air®.

NORDICCO® Control Box

Simpel & Intuitiv

NORDICCO® Control Box är en trådbunden och lättanvänd styrenhet. Den kommer med 10 olika hastighetsinställningar, bakåt/framåt-läge och en nätverksfunktion som gör det möjligt för användaren att hantera och övervaka upp till 10 NORDICCO® HVLS-fläktar.

Nordicco Control Box