FAYARD

Skibsværft på Lindø
Fayard

REN LUFT I KANTINEN

Corona-pandemien og de skjulte virustrusler gjorde medarbejderne på skibsværftet FAYARD nervøse for at spise og mødes i værftets kantine. Løsningen var en Northern Light™ HVLS ventilator fra Nordicco A/S. Northern Light™ ventilatorerne flytter lydløst, langsomt og effektivt luften i kantinen, og anvender de ind-byggede opadlysende UVC-lamper til at eliminere luftbårne vira og bakterier, når luften passerer vingerne. Resultatet er, at FAYARDs medarbejdere nu kan føle sig trygge og sikre i deres kantine.

Northern LightTM HVLS Ventilator

FAYARD A/S er et dansk reparationsværft, som ligger på det tidligere Lindø’s arealer ved Munkebo cirka 11 kilometer nordøst for Odense. Værftet servicerer bl.a. containerskibe, slæbebåde, pramme, passager- og bilfærger, fiskerflåder, kabelskibe, tankskibe og lystbåde. Flere hundrede medarbejdere har deres daglige gang på skibsværftet, og skal bespises morgen, middag og aften i værftets kantine.

Northern LIGHT™ fjerner de skjulte virustrusler
i kANTINEN hos FAYARD

”Som medarbejder på FAYARD har man mulighed for at få mad i kantinen om morgenen, omkring frokost og igen til aften, men da corona-pandemien ramte Danmark, så faldt omsætningen i kantinen markant, da medarbejderne holdt sig væk på grund af den skjulte og luftbårne smittefare,” fortæller tillidsmand hos FAYARD, Bjarne Olesen.

På trods af at FAYARD overholdt alle corona-retningslinjer, valgte mange medarbejdere alligevel at droppe besøget i kantinen, og i stedet at spise på deres plads. ”Vi lægger vægt på, at medarbejdernes pauser skal være et frirum fra arbejdspladsen, og derfor var vi nødt til aktivt at gøre noget, så vi kunne få dem tilbage til kantinen”, siger Bjarne Olesen.

“Som medarbejder på FAYARD har man mulighed for at få mad i kantinen om morgenen, omkring frokost og igen til aften, men da corona-pandemien ramte Danmark, så faldt omsætningen i kantinen markant, da medarbejderne holdt sig væk på grund af den skjulte og luftbårne smittefare”

Bjarne Olesen,

Tillidsmand , FAYARD

FAYARD Nordicco HVLS ventilator

NYT VÅBEN MOD SMITTE

Kantinen har et areal på 350 kvadratmeter, og den kan rumme 210 medarbejdere. I forbindelse med corona er antallet af pladser dog skåret ned, så myndighedernes forskrifter overholdes, lige som FAYARD har valgt at udvide åbningstiden for kantinen.

”Udover masser af rengøring og håndsprit ønskede vi at gøre noget mere, for at gøre medarbejderne trygge. Vi har allerede installeret Nordiccos store HVLS-ventilatorer, som skaber et mere behageligt indeklimaet i kantinen. Det var derfor naturligt for os også at installere deres nyeste løsning, som har integreret virusdesinficerende i ventilatorvingerne, i vores kamp mod corona,” fortæller HR-chef hos FAYARD, Tone Eidnes Andersen.

Nordiccos Northern Light™ HVLS-ventilator, som FAYARD har hængt op i kantinen, er i stand til lydløst og effektivt at flytte meget store mængder af luft. Når luften passerer vingerne, desinficerer de indbyggede UVC lamper luften, så luften i kantinen på kort tid er fri for de skjulte og luft-bårne smittefarer. FAYARD’s kantine er den første kantine i Danmark, som har taget Northern Light™ HVLS-ventilato-rerne i brug i kampen mod den luftbårne smittefare.

LÆR MERE OM VORES INSTALATIONER

VIL DU REDUCERE DIT ENERGIFORBRUG OG FORBEDRE DIT INDEKLIMA?