LINTEX A/S​

Produktionsvirksomhed ved Middelfart
Lintex Ceiling fan - loftventilator - loft ventilator - decken ventilatoren - from NORDICCO

OM LINTEX A/S

LINTEX blev grundlagt i 1983 af  Carl Af Ekenstam i Sverige. Lintex samarbejder med ledende arkitekter og interiør designere. De er er én af de største producenter i nord europa, inden for glas paneler, whiteboards, vægpaneler og skærmvægge. 

Lintex opererer internationalt og har sine primære markeder i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Tyskland og England.

Lintex Ceiling fan - loftventilator - loft ventilator - decken ventilatoren - from NORDICCO

VÆRD AT VIDE OM LINTEX A/S HVLS VENTILATORER

  • 2 Northern Air™ HVLS ventilatorer 
  • 3 meter i diameter
  • Den første blev installeret i Marts, den næste i Maj 2019 
  • Anvendt i en produktionsbygning med 5 meter til loftet 
  • Ventilatorerne er lydløse
  • Valgt som supplement til eksisterende varmesystem – for at gøre det mere effektivt
  • Løsningen blev anbefalet af installationsfirmaet Trap+

BEDRE UDNYTTELSE AF VARMEN – LAVERE VARMEFORBRUG

STARTEDE MED ÉN – UDVIDEDE TIL TO

Installationsfirmaet Trap+ forklarede Lintex, at en stor HVLS loftventilator kunne løse deres problemer ved langsomt at fordele luften og derved varmen i deres haller. Ved at blande luften ville de få udlignet temperaturforskellen mellem gulv og loft og få udnyttet al varmen, der lå under loftet. En løsning, som Partner/Produktchef Henrik Lillelund næsten syntes, lød for god til at være sand.

I marts installerede Lintex en Northern Air™ loftventilator i den ene sektion af deres lagerhal, for at teste løsningen. Lige fra starten kunne der mærkes en forskel og der var begejstring at spore hos Henrik: ”Jeg havde ikke regnet med, at den (loftventilatoren) kunne gøre det, som den gør. Den kører ved en ganske lav hastighed, men alligevel så flytter den rigtig meget luft rundt.”

Henrik var ikke alene. Den installerede loftventilator fra Nordicco fik rigtig god feedback fra medarbejderne. I maj besluttede Lintex derfor, at de også skulle have en loftventilator installeret i den anden sektion af deres lagerhal. De to store loftventilatorer er nu med til at sikre både en bedre udnyttelse af varmen samt et bedre indeklima for medarbejderne.

“Jeg havde ikke regnet med, at den (loftventilatoren) kunne gøre det, som den gør. Den kører ved en ganske lav hastighed, men alligevel så flytter den rigtig meget luft rundt. “

Henrik Lillelund,

Partner/Produktchef, Lintex A/S

Lintex A/S Nordicco HVLS ventilatorer

BEDRE INDEKLIMA – FRA KULDE TIL KOMFORT

”Er det sådan, at vi kan få en flyverdragt? Det er mega koldt!” blev der sagt med et smil på læben af Jette, der tidligere syntes, at vinterperioden var hård, fordi det var så koldt i deres lagerhal. Men med deres nye loftventilatorer har Jette ikke længere en længsel efter at komme ned i en flyverdragt.

Generelt har de opsatte loftventilatorer skabt en positiv stemning blandt medarbejderne, der tydeligt kan mærke, at de gør en forskel på indeklimaet. Ud over en øget medarbejdertilfredshed om vinteren, har de nye loftventilatorer bidraget til en energirigtig optimering af varmeforbruget – eller på almindelig dansk: en bedre udnyttelse af varmen. Optimeringen af varmeforbruget giver anledning til både lavere energiomkostninger og et lavere CO2 aftryk.

LÆR MERE OM VORES INSTALLATIONER

VIL DU REDUCERE DIT ENERGIFORBRUG OG FORBEDRE DIT INDEKLIMA?