CONTROLE EN MONITORING VAN UW BINNENKLIMAAT

Nordicco Fan Management indeklimaoversigt

Ontbreekt het u aan regel- en monitoringssystemen voor uw binnenklimaat?

We bieden onze klanten verschillende manieren om hun NORDICCO® HVLS-ventilatoren te regelen en hun binnenklimaat te bewaken, allemaal ontworpen om aan verschillende behoeften te voldoen.

De directeur van Gørlev Idrætsefterskole prijst de gebruiksvriendelijke regeleenheid van de HVLS-ventilatoren: “Ik ben ervan overtuigd dat onze conciërge een beter overzicht krijgt van de temperatuur in de hal en daardoor betere mogelijkheden heeft om de warmte erin te regelen en te regelen.”

Lees hier meer over onze klantcases en de mogelijkheden om onze ventilatoren in te zetten.

Nordicco Controller styring & overaagningsloesninger af indeklima

NORDICCO® Controller

Intuïtief, responsief en slim

Verlaag de installatiekosten door draadloos te gaan met de NORDICCO® App. Met geïntegreerde functies zoals kalenderplanning, bediening van maximaal 24 verschillende HVLS ventilatoren, allemaal met individuele instellingen, en toegangsmogelijkheden voor beheerders/gebruikers, is dit de slimste en gemakkelijkste controller op de markt.
Indoor air quality sensors Nordicco FMS monitor indoor air quality data

NORDICCO® Fan Management System

Inzichtelijk en transparant

Het NORDICCO® Fan Management System is uw alles-in-één bedienings- en monitoringoplossing. Het biedt in realtime en historisch inzicht in plafondtemperaturen en -vochtigheid, comfortzonetemperaturen, vochtigheids- en CO2-niveaus, kalenderplanning van elke geïnstalleerde NORDICCO® en historische trendcurven van de belangrijkste parameters. Het is een cloudgebaseerde oplossing die vanaf elk apparaat met internetverbinding kan worden geopend en beheerd.

Read more about Northern Light® and Northern Air®.

Raumklima und Luftqualität mit CO2 Messgerät messen - Nordicco Control Box

NORDICCO® HMI Controller

Eenvoudig en intuïtief

Het NORDICCO® HMI Controller  is een bedrade en gebruiksvriendelijke controller. Het wordt geleverd met 10 verschillende snelheidsinstellingen, achteruit-/vooruit-modus en een netwerkfunctionaliteit waarmee de gebruiker tot 10 NORDICCO® HVLS-ventilatoren kan beheren en monitoren.
Se hvordan flere kommuner har sparet 30% på varmeforbruget