Nordicco Ventilatorbeheersysteem

BEDIENING EN MONITORING

We bieden onze gebruikers drie verschillende manieren om de prestaties van de geïnstalleerde NORDICCO® HVLS-ventilatoren te regelen en monitoren, allemaal ontworpen om aan hun verschillende behoeften te voldoen.

NORDICCO® Tablet App

Intuïtief, responsief en slim

Verlaag de installatiekosten door draadloos te gaan met de NORDICCO® Tablet App. Met geïntegreerde functies zoals kalenderplanning, bediening van maximaal 24 verschillende HVLS ventilatoren, allemaal met individuele instellingen, en toegangsmogelijkheden voor beheerders/gebruikers, is dit de slimste en gemakkelijkste controller op de markt.
Nordicco draadloze tablet
Nordicco FMS ventilatorbeheersysteem en FMS box

NORDICCO® Fan Management System

Inzichtelijk en transparant

Het NORDICCO® Fan Management System is uw alles-in-één bedienings- en monitoringoplossing. Het biedt in realtime en historisch inzicht in plafondtemperaturen en -vochtigheid, comfortzonetemperaturen, vochtigheids- en CO2-niveaus, kalenderplanning van elke geïnstalleerde NORDICCO® en historische trendcurven van de belangrijkste parameters. Het is een cloudgebaseerde oplossing die vanaf elk apparaat met internetverbinding kan worden geopend en beheerd.

Read more about Northern Light® and Northern Air®.

NORDICCO® Control Box

Eenvoudig en intuïtief

Het NORDICCO® Control Box is een bedrade en gebruiksvriendelijke controller. Het wordt geleverd met 10 verschillende snelheidsinstellingen, achteruit-/vooruit-modus en een netwerkfunctionaliteit waarmee de gebruiker tot 10 NORDICCO® HVLS-ventilatoren kan beheren en monitoren.
Nordicco Control Box bedieningselement