Nordicco HVLS Fläkt Bjergby Hallen

APPLICERING

Universitet, gym, sportanläggningar, tillverknings- och lageranläggningar, och så vidare. Vad de alla har gemensamt är en typisk kombination av dålig luftkvalité och hög energiförbrukning. En NORDICCO® HVLS-fläkt är den mest effektiva och klimatvänliga lösningen att säkerställa effektiv luftrörelse, lägre energiförbrukning och mindre koldioxidutsläpp.

Läs mer om Northern Light® och Northern Air®.

UTBILDNINGSINSTITUTIONER

Utmaningarna inom luftkvaliteten i samband med kylning och uppvärmning av utbildningsinstitutioner är olika. Ofta varierar de också olika beroende på årstid. Våra tysta NORCIDDO® HVLS-fläktar skapar en mild bris och luftflöde, vilket effektivt eliminerar den dåsiga och tunga känslan som vanligtvis orsakas av dålig luftkvalitet.

Nordicco case Campus Vejle
Nordicco HVLS Fläkt DHL

PRODUKTION OCH LAGERLOKALER

NORDICCO® HVLS-fläkten är ditt klimatvänliga alternativ. Den svala kylning av flera grader C° förbättrar den mänskliga komforten och produktiviteten en varm sommardag. Under de kallare månaderna när den varmaluften stiger fördelar NORDICCO® HVLS-fläkten försiktigt den heta luften som annars sitter fast strax under taket ner till den mänskliga komfortzonen där den behövs. Resultatet blir lägre energiförbrukning, lägre koldioxidutsläpp, ökad mänsklig komfortnivå samt minskar sannolikheten för frånvaro på grund av virussjukdomar.

SPORTANLÄGGNINGAR OCH ARENOR

NORDICCO® HVLS-fläktar är en ideal lösning för sportanläggningar och arenor. I den genomsnittliga anläggningen är det väldigt högt i tak och hög energiförbrukning under de kallare månaderna. NORDICCO® HVLS-fläktarna jämnar snabbt ut temperaturen och luftfuktigheten även i väldigt stora rum, en process som kallas destratifiering. Resultatet blir mindre efterfrågan på termostater som normalt sätt placeras i den mänskliga komfortzonen, avsevärt sänker din energiförbrukning och minskar dina koldioxidutsläpp.

Nordicco HVLS Fläkt Hedensted Centret
Nordicco HVLS Fläkt Gamerroom Campus Vejle

KONTOR OCH MINDRE UTRYMMEN

Glada anställda är bra för företaget! Att arbeta i en kontorsmiljö med bristande ventilation leder ofta till trötthet och dåsighet bland anställda. NORDICCO® HVLS-fläktarna optimerar tyst luftcirkulation över ditt kontor och tar bort tunga luftfickor utan att orsaka drag. Detta säkerställer bland annat nöjda anställda och högre produktivitet.