Applicering av fläktar

Klimatvänliga och effektiva fläktar
Universitet, gym, sportanläggningar, tillverknings- och lageranläggningar

Vad de alla har gemensamt är en typisk kombination av dålig luftkvalité och hög energiförbrukning.

En NORDICCO® HVLS-fläkt är den mest effektiva och klimatvänliga lösningen att säkerställa effektiv luftrörelse, lägre energiförbrukning och mindre koldioxidutsläpp.

Läs mer om Northern Light® och Northern Air® – våra klimatvänliga och effektiva fläktar.

UTBILDNINGSINSTITUTIONER

Utmaningarna inom luftkvaliteten i samband med kylning och uppvärmning av utbildningsinstitutioner är olika. Ofta varierar de också olika beroende på årstid. Våra tysta NORCIDDO® HVLS-fläktar skapar en mild bris och luftflöde, vilket effektivt eliminerar den dåsiga och tunga känslan som vanligtvis orsakas av dålig luftkvalitet.

Campus Vejle
DHL Kastrup Lufthavn

PRODUKTION OCH LAGERLOKALER

NORDICCO® HVLS-fläkten är ditt klimatvänliga alternativ. Den svala kylning av flera grader C° förbättrar den mänskliga komforten och produktiviteten en varm sommardag. Under de kallare månaderna när den varmaluften stiger fördelar NORDICCO® HVLS-fläkten försiktigt den heta luften som annars sitter fast strax under taket ner till den mänskliga komfortzonen där den behövs. Resultatet blir lägre energiförbrukning, lägre koldioxidutsläpp, ökad mänsklig komfortnivå samt minskar sannolikheten för frånvaro på grund av virussjukdomar.

SPORTANLÄGGNINGAR OCH ARENOR

NORDICCO® HVLS-fläktar är en ideal lösning för sportanläggningar och arenor. I den genomsnittliga anläggningen är det väldigt högt i tak och hög energiförbrukning under de kallare månaderna. NORDICCO® HVLS-fläktarna jämnar snabbt ut temperaturen och luftfuktigheten även i väldigt stora rum, en process som kallas destratifiering. Resultatet blir mindre efterfrågan på termostater som normalt sätt placeras i den mänskliga komfortzonen, avsevärt sänker din energiförbrukning och minskar dina koldioxidutsläpp.

Loft vifter installeret i Hedensted Centrets store hal
Nordicco HVLS Ventilatorer Gamerroom Campus Vejle Kontormiljø

KONTORSMILJÖER

Glada medarbetare är bra för verksamheten! Att arbeta i en kontorsmiljö med otillräcklig ventilation leder ofta till trötthet och dåsighet bland de anställda. NORDICCO® HVLS-fläktarna optimerar tyst din luftcirkulation över kontoret och tar bort fickor med tung luft utan att orsaka drag. Detta säkerställer bland annat arbetstillfredsställelse och högre produktivitet.